Devlet Bahçeli MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ı görevinden aldı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. Aycan Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği akşam yemeğinde "Biz ne dersek, o olacaktır" demişti. Bu açıklamasından sonra Bahçeli Aycan'ı görevinden aldı.

Giriş Tarihi 27 Haziran 2018, 00:00 Güncelleme 27 Haziran 2018, 13:03
Devlet Bahçeli MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan’ı görevinden aldı

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, görevinden alındı.

MHP'den yapılan yazılı açıklamada, Kahramanmaraş Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan'ın, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alındığı bildirildi.

"BİZ NE DERSEK O OLACAK" DİYORDU BAHÇELİ FİŞİNİ ÇEKTİ

Kahramanmaraş'ta partisince birinci sıradan aday gösterilip resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Sefer Aycan, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği akşam yemeğinde milletvekili adayları ve partililerle bir araya geldi. Alpedo Kervan'da düzenlenen yemekte konuşan Aycan, Kahramanmaraş'tan meclise bir tek kendisinin milletvekilli olarak gittiğini ve daha fazla vekil çıkaramadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, partisinin, seçimlerde anketlerin aksine büyük bir başarı göstererek 49 vekil çıkardığını ve bu sayı ile Meclis'in kilit partisi olduğunu belirterek, "Biz ne dersek, o olacaktır" dedi.