Sağlığı ihmal etmeyin

Kurban kadar sonrasına da dikkat etmek gerekiyor. Uzmanlar, bunun için şu uyarılarda bulunuyor: Taze eti buz dolabında en fazla 1 gün saklayın. Yiyebileceğiniz kadar eti alıp gerisini buzluğa atın. Hangi pişirme yöntemi olursa olsun, etleri hızlı değil, hafif ve orta sıcaklıkta uzunca süre pişirin. Etin yanında ise çiğ sebzeyi unutmayın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.