2.350 TL maaşlı hastaneye en az ilkokul mezunu temizlik işçisi, hasta bakım personel alımı başvuru şartları detayları

Kamu personeli alımı süreçleri dahilinde üniversite hastaneleri personel alımları ilanları yayımlanmaya devam ediyor. 11 Haziran 2020 tarihinde yayımlanan Resmi Gazete ilanlarına göre hastane personel alımı için 70 kişilik kontenjan açıldı. Adaylar Mersin Üniversitesi kamu personeli alım başvurularını internet üzerinden elektronik ortamda yapacaktır. İlgili alımlar için süreci devam ettiren kurum Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) olup; adayların işlem yapması için tayin edilen İŞKUR ilan numarası ve başvuru sisteminin aktif olacağı tarihler 15 Haziran 2020 ve 19 Haziran 2020 tarihleri arasında olacaktır. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 12 Haziran 2020, 10:03 Güncelleme 12 Haziran 2020, 10:06
2.350 TL maaşlı hastaneye en az ilkokul mezunu temizlik işçisi, hasta bakım personel alımı başvuru şartları detayları

İÇİNDEKİLER

11 Haziran 2020 Resmi Gazete kamu personeli alım ilanlarında yer alan bilgilere göre üniversite hastanesinde görevlendirilmek üzere çeşitli branşlarda personel alımı yapılacaktır. İlgili alımlar için 2 bin 350 TL maaş ödemesi yapılacak olup; toplamda 70 kişilik kontenjan açılmıştır. Tasnif edilen unvan ve kontenjan bilgilerine göre; 17 temizlik işçisi ve 3 farklı ilanda yer almak üzere 53 hasta bakım ve temizlik hizmetleri personel alımı yapılacaktır. İşte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

Mersin Üniversitesi Hastanesi Personel Alımı

Mersin iş ilanları dahilinde yer alan kamu personel alım ilanında belirtilen bilgilere göre Mersin Üniversitesi tarafından personel alımı yapılacaktır. İlgili alımlar için toplamda 70 kişilik kontenjan açılmış olup; tasnif edilen unvan ve kontenjan bilgilerine göre; 17 Temizlik İşçisi ve 3 farklı ilanda yer almak üzere 53 Hasta Bakım ve Temizlik Hizmetleri personel alımı yapılacaktır.

Başvuru Süreci

Adaylar Mersin Üniversitesi kamu personeli alım başvurularını internet üzerinden elektronik ortamda yapacaktır. İlgili alımlar için süreci devam ettiren kurum Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) olup; adayların işlem yapması için tayin edilen İŞKUR ilan numarası ve başvuru sisteminin aktif olacağı tarihler 15 Haziran 2020 ve 19 Haziran 2020 tarihleri arasında olacaktır.

Başvuru yapan adayların işlemlerinin sonuçlanmasının akabinde 29-30 Haziran 2020 saat 09:30 saatlerinde Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Yerleşkesi Uğur Oral Kültür Merkezi A Salonu Yenişehir/MERSİN adresinde kura çekimi yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Mersin Üniversitesi 17 Temizlik Personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların; en az ilköğretim mezunu olmaları, 40 yaşından gün almamış olmaları ve vardiya sisteminde çalışmaya uygun olmaları şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Hasta Bakım ve Temizlik Hizmetleri personel alımı için; 48,3 ve 2 kişilik kontenjan ile yapılacak alımlarda adayların 35 yaş şartını sağlamaları ve ilgili çalışma koşullarına uygun olmaları gerekmektedir.

2 kişilik alımlar dahilinde başvuru yapacak olan adayların sürekli işçi olarak engelli kamu personeli alımlarında tercih edileceği ilan edilirken; 3 kişilik alımlar ise Eski Hükümlü kamu personeli şartlarına uygun olarak gerçekleştirilecektir.

Mersin Üniversitesi 70 sürekli işçi başvuru detayları yayımlanan güncel başvuru kılavuzunda yer almaktadır.