İŞKUR-KPSS şartsız iş ilanları: EGM, hastane ve belediyelere...

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre farklı kurumlar ve kuruluşlar alımı yapacağını belirtti. İşte yayımlanan ilanlar. İŞKUR Kamu Personeli alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak öncelikle üyelik bilgileri ile sisteme giriş yaptıktan sonra İş Arama ekranında bulunan İŞYERİ TÜRÜ kısmına ilgili kurumunda yazılı yazarak ve ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Giriş Tarihi 10 Haziran 2020, 13:47 Güncelleme 21 Temmuz 2020, 09:03
İŞKUR-KPSS şartsız iş ilanları: EGM, hastane ve belediyelere...

İÇİNDEKİLER

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara göre yukarıda saymış olduğumuz kurumlara en az ilköğretim mezunları başvuruda bulunabilirler. İŞKUR personel alımlarına hız kesmeden devam ediyor. şte son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR Kamu Personeli alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak öncelikle üyelik bilgileri ile sisteme giriş yaptıktan sonra İş Arama ekranında bulunan İŞYERİ TÜRÜ kısmına ilgili kurumunda yazılı yazarak ve ARA butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar gerçekleştirmek