Yılbaşı 31 Aralık kredi kampanyaları - Kişiye özel faiz, taksit erteleme ve SMS ile kredi alma başvuru şartları nedir?

Yeni yıla sayılı günler kala bankalar, müşterilerinin ihtiyacına yönelik yeni yıl kredileri hazırladı. Yeni yıla özel faiz oranlarıyla sunulan ihtiyaç kredilerinde, bankalar taksit erteleme seçeneği de sağlıyor. İhtiyaç kredileri diğer kredilere göre daha ziyada düşük faizli ve kısa vadeli kredilerdir. Bu tip krediler için son dönemde bankaların yeni uygulamaları sayesinde şubeye gitmeden dahi telefon ya da internet yoluyla kredi alınabilmektedir. Finansbank yeni yıla özel günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 15 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor. 60 aya varan vade ve uygun faiz oranlarıyla verilen ihtiyaç kredisinde, ödeme 3 ay erteleyebiliyor. Kampanyaya internet ve cep şubeden başvurulabilir.

Giriş Tarihi 25 Aralık 2019, 09:24 Güncelleme 25 Aralık 2019, 09:24
Yılbaşı 31 Aralık kredi kampanyaları -  Kişiye özel faiz, taksit erteleme ve SMS ile kredi alma başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

Yeni yıl kredisi veren bankaların sunduğu yeni yıl kredi kampanyaları ile 2020 yılına cebinde parası ile girmek isteyen vatandaşlarımız için
yeni yıl kredi kampanyalarını takvim.com.tr'de açıklıyoruz. Kredi başvuruları ise cep telefonundan ya da internet üzerinden kolayca yapılabiliyor. İşte bazı bankaların yılbaşına özel hazırladıkları krediler... Bankalar yeni yıl kampanyası kapsamında günde 8 TL'den başlayan taksit seçeneği ile 3 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. Kampanyalar, 31 Aralık 2019'a kadar sürecek. İhtiyaç kredileri diğer kredilere göre daha ziyada düşük faizli ve kısa vadeli kredilerdir. Detaylar takvim.com.tr'de


DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

Taksit erteleme

QNB Finansbank: Yeni yıla özel günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 15 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor. 60 aya varan vade ve uygun faiz oranlarıyla verilen ihtiyaç kredisinde, ödeme 3 ay erteleyebiliyor. Kampanyaya internet ve cep şubeden başvurulabilir.

60 ay vade imkanı

Alternatif Bank: Yılbaşı Kredisi'ni kullanmak isteyen, yüzde 1.04'ten başlayan faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla 60 aya varan vadeden yararlanabiliyor. Bankanın şubelerinden başvuru yapılabilir.

Kişiye özel faiz

İş Bankası: 60 aya varan vadeyle kredi kullanma imkanı sunuyor. Kişiye özel uygulanacak faiz oranı; müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiyor. İşCep ve isbank.com.tr üzerinden başvurmak mümkün.

80 bin TL limit

Denizbank: Yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor. 60 aya varan vade ve 80 bin TL'ye kadar limit verilen krediye, cep telefonundan 'YENIYIL' yazıp, boşluk bırakıp TC kimlik numarası 3280'e SMS atılarak başvuruluyor.

Yüzde 0.98 faiz

Türk Ekonomi Bankası (TEB): 36 ay vadeye kadar, 0.98'den başlayan faiz oranıyla bir kampanya başlattı. Yeni yılda müşterilerin Findeks notuna göre tutar, vadede ve faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunan banka, ayrıca 3 ay erteleme imkanı da veriyor.

Telefonla başvuru

Garanti BBVA: 31 Aralık'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında çalışan, esnaf ve emekliler, yüzde 0.99'dan başlayan faiz ve 60 aya kadar vadeyle kredi kullanabilecek. Bankanın şubesi, 'garantibbva.com.tr', Garanti BBVA Mobil ve 444 0 335 Anında Kredi Hattı'ndan başvurulabilir.

8 TL'den başlıyor

Şekerbank: Yeni yıl kampanyası kapsamında günde 8 TL'den başlayan taksit seçeneği ile 3 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. Kampanya, 31 Aralık 2019'a kadar sürecek.

YENİ YIL (YILBAŞI) KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Yeni yıl kredisi veren bankalar ile en uygun ihtiyaç kredisine ulaşmak artık mümkün. 2020 yılına girerken yeni yıl (yılbaşı) kredisi veren bankalar şöyledir:

• Garanti BBVA Yeni Yıl Kredisi
Alternatif Bank Yılbaşı Kredisi
• QNB Finansbank Yılbaşına Özel İhtiyaç Kredisi
• Denizbank Yılbaşı Kredisi
• Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi

EN UYGUN YILBAŞI (YENİ YIL) KREDİSİ HESAPLAMA 2020

En uygun yeni yıl kredisi hesaplamasında 3000, 30000 ve 35000 kredi miktarı ve %0,99 en uygun yılbaşı kredisi faiz oranı 2020 kullanılarak elde edilen sonuçlar aşağıda takip edilebilir.

3000 Yeni Yıl Kredi Hesaplama

* 12 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 270 TL

* 24 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 144 TL

* 36 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 103 TL

* 48 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 82 TL

* 60 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 70 TL

30000 Yeni Yıl Kredi Hesaplama

* 12 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 2.697 TL

* 24 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 1.444 TL

* 36 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 1.029 TL

* 48 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 824 TL

* 60 ay vadede en uygun kredi hesaplama aylık taksit tutarı 702 TL

2020 SMS İLE KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERDİR?

İş Bankası
İNG Bank
Akbank
Vakıfbank
Denizbank

İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR?

İhtiyaç kredileri diğer kredilere göre daha ziyada düşük faizli ve kısa vadeli kredilerdir. Bu tip krediler için son dönemde bankaların yeni uygulamaları sayesinde şubeye gitmeden dahi telefon ya da internet yoluyla kredi alınabilmektedir. Bu tip krediler bireysel kredi türündedir. Yani kişinin ticari amacı dışında kalan ihtiyaçlarını karşılamak üzere verilen kredidir. Bu tip krediyi kurumlar değil, yalnızca reel kişiler kullanabilir. Ancak, işletme sahipleri ticari gelirlerini göstererek kendi adlarına da kullanabilir.

İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NEDİR?

Gelir durumu ihtiyaç kredisi için en önemli şartlardan biridir. Birçok bankanın aradığı diğer şartlar ise;

18 yaşını doldurmuş olmak (Bankalar yine de 20 yaş ve üzerine kredi vermektedir.)
Vergi levhasının ya da SSK kaydının olması. (Son 3 aya dair)
Herhangi bir bankadan aldığınız borçtan dolayı takibe düşmemiş olmanız.
Bazı durumlarda kefil (Kefil olarak eşin rızası istenebiliyor.)
Gelirin resmi olarak beyan edilmesi.
Bunların dışında eğer ipotekli ihtiyaç kredisi çekilecekse, eşin rıza durumu istenebilir. İhtiyaç kredileri 36 ay vade ile kullanılabilir. İhtiyaç kredilerinde tüm hane halkının değil, yalnızca krediyi çekecek kişinin geliri hesaplanır. (Hane halkı kefil olabilir.) Yine birçok bankada gelirin en fazla %50'si aylık taksit olacak şekilde kredi çekilebiliyor.