2020 çalışanlara en uygun kredi veren banka hangisi? Çalışanlar için en uygun kredi son dakika haberi!

Çalışanlara en uygun kredi veren banka hangisi? Çalışanlara en uygun kredi ürünlerinde faizler indi! Maaş bordrolu kamu ve özek sektör çalışanlarına yönelik bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları son hızla devam ediyor! Çalışanların bankaların maaş müşterileri olma özelliğine göre ihtiyaç kredisi faiz oranları 2019 değişiklik gösterirken, çalışanlara en uygun kredi veren banka ve en uygun kredi hesaplama (TEB, Ziraat Bankası, ING Bank) ayrıntıları için haberimizde… Çalışanlara en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranları %0,98'den başlar. TEB'in öncülük ettiği en uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar listesinin başların özel bankalar yer alır.

Giriş Tarihi 10 Aralık 2019, 09:27 Güncelleme 10 Aralık 2019, 09:27
2020 çalışanlara en uygun kredi veren banka hangisi? Çalışanlar için en uygun kredi son dakika haberi!

İÇİNDEKİLER

Kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte vatandaşlar kredilere yoğun bir ilgi gösterdi. Bu haberimizde çalışanlar için en uygun kredi veren bankalara değineceğiz. Kamu ve özel bankaların yer aldığı listede faiz oranları yüzde 1'in altında yer alıyor. TEB, Ziraat Bankası, ING Bank şuan en cazip kredi koşullarını sunan bankalar arasında öne çıkıyor. Kredi almak isteyenler çalışanlara özel güncel ihtiyaç kredisi faiz oranları 2019 listesini karşılaştırarak, en uygun kredi hesaplama detaylarına göz atabilirler. Bankalar özellikle son 10 yılda tüketicilere karşı olan hizmetlerini yoğun olarak artırmışlardır. İnsanların bitmeyen ihtiyaçlarını fırsata çeviren bankalar, çeşitli birçok kredi seçeneği sunmaktadırlar.

ÇALIŞANLARA EN UYGUN KREDİ VEREN BANKALAR

Çalışanlara en uygun kredi veren bankaların listesi, kamu bankaları ile birlikte özel bankalardan oluşur. Çalışanların kamu ve özel sektör çalışanı olmasına göre farklı kredi faiz oranı uygulamalarının yer aldığı bankalarda ayrıca, maaş müşterilerine yönelik uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisi seçenekleri sunulmaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranı %1,40 altında olan çalışanlara en uygun kredi veren bankalar listesi şöyledir:

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası

• Vakıfbank

Halkbank

• TEB

• ING Bank

• QNB Finansbank

• Akbank

• Denizbank

İş Bankası

• Fibabanka

• Şekerbank

• HSBC

Türkiye Finans Katılım Bankası

Yapı Kredi

Burgan Bank

• ICBC Turkey

• Enpara

ÇALIŞANLARA EN UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Çalışanlara en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranları %0,98'den başlar. TEB'in öncülük ettiği en uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar listesinin başların özel bankalar yer alır. Türkiye'nin önde gelen bankalarının tamamından en uygun faiz oranları ile çalışanlar ihtiyaç kredisi kullanabilir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,17'dir. Çalışanlara en uygun kredi veren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan 60 aya varan vadelerle %1,17 faiz oranından yararlanılabilir.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,19'dur. Maaşını Halkbank'tan alan çalışanlar için geçerli olan bu oran, maaşını farklı bir bankadan alan çalışanlar için %1,25'tir. 60 ay vade ile Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı sabit uygulanır.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,17'dir. Maaşını Vakıfbank'tan alan kamu çalışanları ihtiyaç kredisi için geçerli olan bu oran, maaşını Vakıfbank'tan almayan çalışanlar için %1,25'tir.

TEB İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı %0,98'tir. TEB ihtiyaç kredisi faizi olarak verilen bu oran, kredi puanı 1.850 ve üzeri çalışanlar için geçerlidir. Kredi puanına göre TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı değişkenlik gösterir.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

ING Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı %0,99'tur. ING Bank'ın ihtiyaç kredisi faizi için %0,99 oran, başlangıç faiz oranıdır. Çalışanların kredi notuna göre ING Bank'ta ihtiyaç kredisi faiz oranı farklılık gösterebilir.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,03'tür. 60 ay vadeye kadar çalışanlar, QNB Finansbank en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranından yararlanabilirler.

Akbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,15'tir. 60 ay ve 50.000 TL ihtiyaç kredisi için çalışanlar, Akbank en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranı ile kredi kullanabilirler.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,09'dur. Çalışanlar 12 ay vade ile en uygun Denizbank ihtiyaç kredisi faiz oranından yararlanarak kredi kullanabilirler.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,09'dur. Çalışanlar için hayat sigortası yaptırmak şartı ile en uygun İş Bankası ihtiyaç kredisi faizi kullanılabilir.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Fibabanka ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,05'tir. Çalışanlar, en uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alan Fibabanka'da 60 aya kadar vade yaptırabilirler.

Şekerbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Şekerbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,09'dur. Çalışanlar 24 ay vade şartı ile Şekerbank en uygun faiz oranları eşliğinde ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

HSBC İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

HSBC ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,14'tr. Hayat sigortası yaptırmak şartı ile çalışanlar, HSBC en uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi çekebilirler.

Türkiye Finans İhtiyaç Finansmanı Oranı Nedir?

Türkiye Finans ihtiyaç finansmanı oranı %1,11'dir. Çalışanlar Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı ürünü ile faizsiz kredi kullanma tercihlerine en uygun çözümü bulabilirler.

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,19'dur. Çalışanlar, 60 ay vadeli 50.000 TL ve üzeri nakit ihtiyaçları için en uygun Yapı Kredi faiz oranları kullanarak ihtiyaç kredisi çekebilirler.

Burgan Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Burgan Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,29'dur. Çalışanlar nakit ihtiyaçları için en uygun kredi faiz oranları ile hizmet veren Burgan Bank'tan ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

ICBC Turkey İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

ICBC Turkey ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,15'tir.

ICBC Turkey en uygun faiz oranları ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen çalışanlara en cazip koşullarda sunulur.

Enpara İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

Enpara ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,25'tir. Çalışanlar Enpara'dan 12 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde, %1,25 faiz oranından yararlanabilirler.

ÇALIŞANLARA EN UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN BANKA

Çalışanlara en uygun kredi veren banka TEB olarak ilk sırada yer alır. 0,98 faiz oranı ile en uygun ihtiyaç kredisi veren banka olan TEB'i, %0,99 faiz oranı ile ING Bank izler.

ÇALIŞANLARA EN UYGUN KREDİ HESAPLAMA

Çalışanlara en uygun kredi hesaplamasında, faiz oranı %1 altında olan bankalar ve çalışanlara en uygun kredi veren kamu bankası olan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı kullanılarak aylık taksit tutarı bilgisine ulaşılmaktadır. 10.000 TL çalışan kredisi kullanacak olan özel sektör ve kamu çalışanları, aşağıdan aylık ödeme miktarına göre kredi karşılaştırma işlemini gerçekleştirebilirler.

ÖZEL BANKALARIN GÜNCEL FAİZ ORANLARI

Özel Bankalarda en uygun kredi faiz oranı yüzde 0.98.

Tüm bankalara dair liste şu şekilde;

HSBC Bank konut kredisi faiz oranı: yüzde 1.09

İş Bankası konut kredisi faiz oranı: yüzde yüzde 1.10 - Özel projeler için konut kredisi faiz oranı yüzde 0.78

Akbank konut kredisi faiz oranı: yüzde 1.11

ING Bank konut kredisi faiz oranı: yüzde 0.98

TEB konut kredisi faiz oranı: yüzde 0.99

Alternatif Bank konut kredisi faiz oranı: yüzde 1.03

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranı: yüzde 1.09

İHTİYAÇ (BİREYSEL) KREDİ NEDİR?

Bankalar özellikle son 10 yılda tüketicilere karşı olan hizmetlerini yoğun olarak artırmışlardır. İnsanların bitmeyen ihtiyaçlarını fırsata çeviren bankalar, çeşitli birçok kredi seçeneği sunmaktadırlar. Bayram, eğitim, evlilik, kariyer, sağlık, meslek, ev, araba derken kredi çeşitleri oldukça artmıştır. Bunların her biri bireysel ihtiyaç kredileri adı altında sıralanabilir ve bankaların en önemli silahlarından biridir denilebilir. İhtiyaç kredileri de bireysel müşteriler için genelde ticari bankalar tarafından çeşitlendirilmiştir. Elbette ki diğer banka türleri de bireysel müşteriler için ihtiyaç kredileri sunar. Ama bunu öncelikli olarak gerçekleştiren ticari bankalardır. Müşterileri kendilerine çekerek fonlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isterler ve bunun üzerinden de faiz gibi maliyetlerle kar elde etmeye çalışırlar.