Ete zam yok

Migros Ticaret İcra Kurulu Üyesi Cem Rodoslu, Türkiye çapında kendi etini kendi üreten tek perakendeci olduklarını belirterek, "Et işleme üssümüz Migros Taze Et İşleme Tesisi (MİGET), Avrupa'da da ilk 10 arasında. Kırmızı et konusundaki uzmanlığımızı ve tesisimizdeki inovatif uygulamaları artırmak için yaptığımız yatırımlar 100 milyon lirayı aştı. Et satışımızı son 5 yılda 3 kat artırarak rekor kırdık" dedi. MİGET'te fire ve atık oranlarını önemli ölçüde azalttıklarını belirten Rodoslu, kırmızı ette uygun fiyatın yakalanabilmesinde en önemli unsurun, üreticinin desteklenmesi olduğunu vurguladı. Rodoslu, "Et ürünlerini fiyat artışı olmadan satışa sunuyoruz, enflasyonu sıfırladık. Et ve Süt Kurumu'nun desteğiyle 29 liraya kıyma, 31 liraya kuşbaşı satıyoruz" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.