Ekmeği fırınlar israf ediyor

Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası ile Türkiye'de üretilen ekmek adedi, 2012 yılında toplam 101 milyonken geçen yıl 90.9 milyona düştü. Ancak fırınların yüzde 58'inin, bakkal ve diğer satış kanallarından ekmek iadesi alması gereğinden fazla üretime yol açarak, 3 milyon ekmeğin satılmadan israf edilmesine yol açtı. Lokanta ve oteller, personel ve öğrenci yemekhanelerinde israf edilenlerle birlikte, toplam ekmek israfı ise 2012 yılında 5.9 milyonken geçen yıl günlük 4.9 milyona geriledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.