Bütün etlerimiz temizdir

Et ve Balık Kurumu işletmeleri, bazı gazetelerde yer alan 'sağlıksız et' iddialarına yanıt verdi. Kurum, belirlenen standart dışı hiçbir kesim, üretim ve işlemeye müsaade edilmesinin söz konusu olmadığını ve piyasaya halk sağlığı açısından risk oluşturabilecek et arzı yapılmadığını bildirdi. Üretimin herhangi bir aşamasında uygun olmayan bir durumla karşılaşılması halinde tutanak ve rapor gibi resmi belgeler düzenlenerek imha işlemi gerçekleştirildiğini belirten EBK, şunları kaydetti: "Habere konu olan olayda, Lüleburgaz'daki mezbahanede yapılan kesimler veteriner kontrolünde yapılmakta olup ayrıca buradan Sakarya Kombinası'na kurum araçlarıyla sevk edilen karkas etler kombina depolarına alınmadan önce de EBK veterinerleri tarafından ikinci defa kontrole tabi tutulmaktadır." EBK ayrıca faaliyetlerinin uluslararası geçerliliği olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi'ne sahip kombinalarda gerçekleştirildiğini vurguladı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.