Barbie filminin yasaklandığı ülke sayısı 4'e çıktı! Film Cezayir'de gösterimden kalktı

Aile yapısına dinamit döşeyen LGBT sapkınlığı çocukların dünyasına girmek için türlü yolu deniyor. Özellikle küçük çocukların merakla takip ettiği çizgi film kanallarını ve oyunları hedeflerine kestiren sapkınlar kirli propagandayı körüklüyor. Sapkın dayatma şimdi de çocukların ilgiyle takip ettiği "Barbie" ile gündemde. Lübnan geçtiğimiz günlerde bu sapkınlığa geçit vermeyeceğini duyurmuştu. Lübnan'ın ardından Kuveyt ve Vietnam'da da film yasaklanmıştı. Son olarak Cezayir'de de "Barbie" filmi gösterime girmeyecek.Cezayirli yetkililer, filmde "eşçinselliğin övüldüğü" gerekçesiyle yasak kararı alındığını duyurdu.

Giriş Tarihi 15 Ağustos 2023, 14:41 Güncelleme 15 Ağustos 2023, 15:49
Barbie filminin yasaklandığı ülke sayısı 4’e çıktı! Film Cezayir’de gösterimden kalktı

İÇİNDEKİLER

LGBT terörü tüm sapkınlığıyla çocukları hedef almayı sürdürüyor. Ünlü markalar ve dijital mecralarda bir çok şahıs ve kuruluş bu ahlaksızlığı pompalıyor.

Küresel çapta ABD ve Avrupa'nın başını çektiği bu rezillik, çocukların dünyasına girmek için de her türlü yolu deniyor.

Özellikle çocukların merakla takip ettiği çizgi film kanallarını hedeflerine kestiren sapkınlar kirli propagandayı açık açık pompalıyor.

Sapkın dayatma şimdi de çocukların ilgiyle takip ettiği "Barbie" ile gündemde. Tüm dünyada büyük ilgi uyandıran Barbie'nin yeni filminde LGBT'li sapkın oyuncular yer aldı.

Filmin yönetmeni filmde lezbiyen, gay ve transseksüel oyuncuların bilinçli olarak tercih edildiğini açıkladı. Greta Gerwig "Barbie evreninin kapılarını açıyoruz… Bu hikâyeyi LGBTQIA+ topluluğunu getirmeden anlatmamıza imkân yok. Mattel'in bugün var olan tüm farklı Barbie ve Ken'lerle yarattığı çeşitliliği temsil etmek bizim için önemliydi." dedi.

Lübnan, geçtiğimiz günlerde bu sapkınlığa geçit vermeyeceğini bildirdi. Lübnan'ın bu kararını Kuveyt ve Vietnam'da takip etti.

Son olarak ise "Barbie" filmi, Cezayir'de de yasaklandı.

BATI'NIN SAPIKLIKLARI ÖVÜLÜYOR
Konuyla ilgili İngiliz haber ajansı Reuters'a konuşan Cezayirli yetkili, filmin, eşcinselliğin yanı sıra "Batı'nın diğer sapkınlıklarını da övdüğünü" söyledi.

Yetkili, "Barbie" filminin Cezayir'in dini ve kültürel değerleriyle uyuşmadığını belirtti.

Yasak kararı alınan film, Cezayir'de birkaç haftadır gösterimdeydi

Daha önce Lübnan ve Kuveyt de benzer gerekçelerle "Barbie"nin gösterimini yasaklayan ülkeler olmuştu. Kuveyt yönetimi filmin, Kuveyt toplumuna düşman fikir ve inanışları ön plana çıkardığını ifade ederken, Lübnan Kültür Bakanı Muhammed Murtaza ise "Barbie"nin evliliği ve aile kurmayı bir engel olarak gösterdiğini söylemişti.

"Barbie" filmi Arap ülkelerinin yanı sıra Güney Asya'da da tartışma konusu olmuştu. Filmde yer alan bir sahnede, Çin'in tek taraflı hak iddia ettiği Güney Çin Denizi'nin haritasının gösterilmesi nedeniyle Vietnam yönetimi de "Barbie"yi yasaklama kararı almıştı.

Film, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde ise, üzerinde bazı değişiklikler yapıldıktan sonra gösterime girebilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN