Alman Bild LGBT'ye yanlayınca istifa geldi! Ralf Schuler görevi bıraktı

Aile yapısına darbe vuran eşcinsel sapkınlık oluşumu LGBT'ye son dönemde dünyadan da tepkiler yükseliyor. Sırbistan'da 10 binlerce kişinin LGBT'ye tepki yürüyüşü düzenlemesinin ardından bir tepki de Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'in büro şefi Ralf Schuler'den geldi. Gazetenin yayın çizgisinin LGBT'ye kaydığını belirterek gazeteyi yaylım ateşine tutan Ralf Schuler görevinden istifa etti.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2022, 15:58 Güncelleme 22 Ağustos 2022, 17:47
Alman Bild LGBT’ye yanlayınca istifa geldi! Ralf Schuler görevi bıraktı

İÇİNDEKİLER

Eşcinsel sapkınlık oluşumu LGBT aile yapısına adeta dinamit döşerken son dönemde dünyadan da bu ahlaksızlığa karşı sesler yükselmeye başladı.

Almanya'nın ünlü gazetesi Bild, Gazeteci Ralf Schuler'in istifasıyla sarsıldı.

LGBT BAYRAĞI ALTINDA ÇALIŞAMAM
Gazetenin giderek LGBT yanlısı bir tutum sergilemesinden şikayetçi olan Schuler, "Daha fazla bir siyasi hareket ve onun bayrağı altında çalışmaya hazır değilim" dedi.

İSYAN DOLU BİR MEKTUP YAZDI
Schuler, AXEL Springer Yayınevi CEO'su Matthias Döpfner ve Bild Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Johannes Boie'e bir mektup yazarak istifa etti. Mektupta Schuler, "Her türlü ayrımcılık kötü. Ayrımcılığa karşı çıkmak, bizim şu an yaptığımız gibi LGBT hareketinin ajandasını sahiplenmek değildir. Bu, sağlam bir şekilde LGBT hareketinin yanında durduğumuz anlamına gelmez. Ayrıca bu, bir gazetecinin görevi değildir" sözlerine yer verdi.


Fotoğrafta: Ralf Schuler

SERT BİR DİLLE ELEŞTİRİ
Schuler, "Ben ne LGBT hareketinin bayrağı altında, ne de bir başka hareketin bayrağı altında çalışmak istiyorum. Gökkuşağı bayrağı sadece hoşgörü ve empati bayrağı değildir" dedi ve hareketin militan yönüne işaret etti.

Schuler, harekete eleştirel gözle bakılması gerektiğini belirtirken, mektubunda "LGBT hareketinin yanındayız" diyen Genel Yayın Yönetmeni Boie'yi de sert dille eleştirdi.

İLK İSTİFA DEĞİL
Schuler, 2013 yılından bu yana meclis bürosu şefi olarak çalışıyordu. Aynı zamanda gazeteci, LGBT nedeniyle istifa eden ikinci kişi oldu.

Daha önce de Bild politika editörü Judith Sevinç Basad benzer gerekçelerle istifasını sunmuştu. Basad istifasında, bu hareketten kaynaklı tehlikeler hakkında artık haber yazamama hissine kapıldığını söylemişti. Basad, "Yayınevinin arkamda durmadığını düşünüyorum" diyerek istifa etmişti.

Bild ise Schuler'in Mart 2023'e kadar olan ihbar süresi kapsamında gazetede çalışmaya devam etmesinde ısrar ediyor.

SON DÖNEMDE LGBT'YE KARŞI TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ
Dünyada LGBT sapkınlığına karşı tepkiler peş peşe yükselmeye başladı.

Sırbistan'da yapılması planlanan LGBT etkinliği geçtiğimiz hafta ülkeyi karıştırdı. Pek çok aile bebek arabalarıyla gösteriyi protesto etmek için Belgrad sokaklarına döküldü. Aileler, "Çocuklarımızdan ellerinizi çekin" yazılı pankartlar taşıdı.

50 BİN KİŞİ KATILDI
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da LGBT sapkınlarının şehirde düzenlenmesi planlanan LGBT etkinliği Europride'a büyük bir tepki vardı. Belgrad'da 50 bin kişi etkinliği protesto etmek için Sırp Ortodoks Kilisesi Patrikhanesi ofislerinin önünde yürüyüş yaptı.

"ELİNİZİ ÇOCUKLARIMIZDAN ÇEKİN"
Çocuk arabaları ile yürüyüşe katılan aileler geleneksel değerlerin korunması için çağrıda bulundu. Toplanan kalabalık, "Batı'nın eşcinsel geçit töreni ile işgalini istemiyoruz", "Elinizi çocuklarımızdan çekin" ve "Kutsal yerlerden vazgeçmeyeceğiz" yazılı pankartlar taşıdı.

SİLAHLANMA ÇAĞRISI
Bunun yanı sıra Sırp Ortodoks Kilisesi'nden Banat Piskoposu Nikanor yürüyüşün önünde yer aldı. Nikanor ayrıca LGBT nüfusuna karşı silahlanma çağrısında bulundu. Nikanor daha önce de "Europride gibi bir şeyi organize eden ve buna katılan herkesi lanetleyeceğim. Bu kadarını yapabilirim ve bir silahım olsaydı da kullanırdım" dedi.

ABD'DE SAPKIN ZİHNİYETE TEPKİ
Fox News'in ünlü sunucusu Tucker Carlson, ABD'deki LGBT faaliyetlerini mercek altına aldı. Carlson Los Angeles'ta öğretmenlere, anaokulu çağındaki küçük çocuklara 'kadın ve erkek dışındaki' sapkın yönelimlerin öğretilmesi talimatına tepki gösterdi.



BUNU YAPTIKLARI İÇİN TUTUKLANMALARI GEREKMEZ Mİ?
Carlson, "Bu bir nevi medeniyeti tahrip etmektir ve bir kaos ya da karmaşaya neden olabilir. Bir okul neden anaokulu çağındaki çocuğunuzla cinsellik hakkında konuşur ki? Bunu yaptıkları için tutuklanmaları gerekmez mi?" dedi.

BİLİM DIŞI TEMELLER
Sunucu, okullarda uygulanan cinsellik müfredatındaki skandalları ortaya çıkaran uzman muhabir Chris Rufo ile de bağlantı kurarak, edindiği bilgileri paylaşmasını istedi. Rufo, Los Angeles'taki devlet okullarının pedagojik eğitiminin LGBT aktivizminin uydurduğu 'queer, trans, panseksüel, akışkan cinsiyetli, iki ruh' gibi bilim dışı temeller üzerine kurulduğunu anlattı.

Canlı yayına katılan Rufo, "Tamamı delice ve son derece sentetik, uydurulmuş cinsel kimlikleri deneyimlemeleri konusunda eğitiyorlar. Biz bir zamanlar bunların sadece akademiye yerleştiğini düşünüyorduk ama şimdi görüyoruz ki Los Angeles'taki ilkokulların en önde gelen konusu haline geldi." ifadelerini kullandı.

MACARİSTAN'DA LGBT'Yİ TEŞVİK ETMEK YASAKLANMIŞTI
Macaristan'da Başbakan Viktor Orban'ın karşısında 6 parti liderinin oluşturduğu Batı destekli koalisyon hezimeti yaşamıştı.



VİKTOR ORBAN YASAKLAMIŞTI
Orban liderliğindeki Macaristan hükümeti, 18 yaş altındaki çocukları korumak amacıyla eşcinselliğe teşviki yasaklayan kararı kabul etmişti. Karar daha sonra referanduma götürülmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN