Türkiye 'Para'dise

Alman ve İngiliz medyası, vatandaşlarına “Tatile İspanya'ya değil Türkiye'ye gidin. Çünkü daha ucuz ve kaliteli” dedi. Özellikle çocuklu ailelere 5 yıldızlı otelleri tavsiye etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2024 Güncelleme 03 Nisan 2024, 07:01
Türkiye ’Para’dise

İÇİNDEKİLER

Bild, Ege ve Akdeniz'deki otelleri haber yaptı. Her şey dahil 1 haftalık tatilin 399 euro (13 bin 500 lira) olduğunu yazdı. "Oteller kaliteli, çalışanlar güler yüzlü" diye övgüler yağdırdı.
İngiliz Daily Maily de tatilcilere şu faturayı çıkardı: 1 hafta için sadece 196 Sterlin (8 bin lira) ödeyip lüks tesislerde eşsiz zaman geçirebilirsiniz. Buna kaliteli personel de dahil...

EVET 'BİLD'İNİZ
Alman Bild gazetesi, çocuklu ailelerin tatil için İspanya yerine Türkiye'ye gitmelerini önerdi. 5 yıldızlı otellerin kalitesini, çalışanların güler yüzlü olmasına dikkat çeken gazete, "Ucuz ve harika tatilin rotası Türkiye" yorumunu yaptı.

Rusya-Ukrayna savaşıyla enerji krizine giren ve bu durumun resesyona getirmesiyle zor günler geçiren Alman ekonomisi, çareyi Türkiye'de buldu. Geçen yıl okuyucularına Türkiye tatili hediye eden Bild gazetesi, tatilcilerin Ege ve Akdeniz'e gitmelerini önerdi. Antalya'da 5 yıldızlı otellerin 39 eurodan başladığını yazan, 1 haftalık her şey dahil tatilin 399 euro (yaklaşık 13 bin 500 lira) olduğuna dikkat çeken Bild, "Türkiye'deki oteller çok kaliteli. İspanya'dan çok daha güleryüzlü çalışanları görmek istiyorsanız, rotanız Türkiye sahilleri olmalı" ifadelerini kullandı. Almanlar'ın Türkiye'de çok sevildiğine dikkat çeken gazete şu yorumu yaptı: Ege de Akdeniz de oteller konusunda çok önemli bir merkez. Otelin dışında da uyumayan bölgeler var. Çocuklu aileler için de düşünülmüş oteller Almanlar'ı bekliyor.

TÜRKİYE'YE GİDİN
İngiliz Daily Mail gazetesi de İngilizler'e tatil için Türkiye'yi önerdi. Gazete, "Türkiye'de dört yıldızlı bir otelde 7 gece kişi başı 196 sterlin (yaklaşık 8 bin lira) ödüyorsunuz. Beş yıldızlı su parkı olan otellere haftalık ödediğiniz ücret de 339 sterlin. Bu büyük şans. Çünkü Türkiye'nin özellikle Ege ve Akdeniz bölgeleri tatil konusunda zirvede yer alıyor" diye yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN