TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 27 Eylül 2017

Durduramaz kimse seni

Leipzig, Bayern Münih'in egemenliğine karşı oluşturulmuş alternatif proje bir takım.
Beşiktaş bu çok iyi takıma karşı normal bir hakem olunca tabanca gibi başladı. Ali Palabıyık'larda vücut bulan bir asırlık masa başı tezgahlarına karşı isyandı bu hırs...
Leipzig neye uğradığına şaşırdı çünkü bu haksızlığa karşı motivasyona Barcelona bile dayanamazdı çünkü bu ateşe kar dayanmazdı.
Şampiyonlar Ligi'ni tv'den görenlerin kurduğu tuzak geri tepmişti.
Alman futbolunun yükselen yıldızı Leipzig gibi çok dinamik bir takım Beşiktaş'ın baskılı, alan daraltan, Atiba hariç her parçası tıkır tıkır işleyen makine gibi oyunu karşısında alıştığı tempoyu düşürmeyerek büyük hata yaptı.
Beşiktaş Premier Lig takımı gibi oynuyordu çünkü...

HARİKA BİR SONUÇ
Beşiktaş hızlı ve baskılı oynadığı zaman kalitesi ortaya çıkan spor araba diyoruz. Onu hakemlerle veya taktikle yavaşlatırsanız sıradanlaşıyor.
Babel ile Cenk yer değiştirdiği zaman Babel'in topa vuruş kalitesi ortaya çıkıyor.
Quaresma'nın isabetli ortalarında Talisca geriden gelince marke edilemediği için gol oluyor. Çünkü her iki durumda da Cenk Tosun en az bir stoperi üstüne çekerek oyundan düşürüyor. Böylece göbek boşalıyor ve oraya giren golü atıyor.
Bizim ligin temposunun çok üstünde oynanan maçta Beşiktaş'ın yumuşak orta sahası düşmeye başlayınca Leipzig 2. yarıda etkili oluyordu ki elektrik kesintisi imdadımıza yetişti. Talisca-Tolgay değişikliği takıma direnç kazandırdı ve oyun dengelendi. Yorgunluk doğaldır.
Harika bir sonuç, tebrikler çocuklar.

MAÇIN EN İYİSİ BABEL
Basmadık yer bırakmadı, golle süsledi

MAÇIN EN KÖTÜSÜ ATIBA
Takımın kalitesi arttıkça sırıtmaya devam ediyor.