İçeriden yıkmaya çalışıyorlar

"Göreve geldiğimizde yönetici olmuş kişiler 2 ayda kaçacağımızı söyledi. Bizi içerden yıkmaya çalışıyorlar. "Stadı en kısa zamanda bitirmek istiyoruz. Bayrama kadar da çatıyı kaldırmayı düşünüyoruz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2015 Güncelleme 27 Ağustos 2015, 00:56
İçeriden yıkmaya çalışıyorlar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman A Spor'a transferden yeni stada kadar gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Göreve geldikleri zaman kendilerinin 2 ayda kaçacağını söyleyenlerin olduğunu ifade eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Sonra 'Bu işin altından kalkıyorlar', daha sonra da 'Stadı yapamazlar, para bulamazlar' diyorlardı. Dışarıdan yıkamayınca içeriye döndüler. Beşiktaş'a yönetici olmuş kişiler için burası ego yeri değil, icraat yeridir. Bunun için geliyorsunuz. Şahsi kaprislerin yeri burası değil. İnsanın olduğu yerde tartışma olmaması söz konusu değil. Her yönetimde sıkıntı yaşanır, bu işi fıtratında var. Ben çalışma arkadaşlarımdan memnunum. Herkes çeneyi bıraksın işini yapsın " ifadesini kullandı.

ÇATI SİSTEMİMİZ RAKİBE GÖRE FARKLI
Statla ilgili olarak da konuşan Orman, "En kısa zamanda bitirmek istiyoruz. Çatı sistemi diğer iki rakibimize göre farklı bir sistem. Kaza sırasında hala bir zarar gelmemesi sevindirici. Eğer olsaydı 4 ay beklemek gerekecekti. Bayrama kadar çatıyı kaldırmayı düşünüyoruz. Çatı kalkmadığı sürece çime başlayamıyoruz. Hepimiz bitmesini istiyor stadın" diye konuştu.

LUCAS LEİVA'YA BU KADAR PARA ÖDEYEMEYİZ!
FİKRET Orman Leiva ile ilgili olarak da, "Liverpool Leiva'yı bırakmak istemiyor. Bu transferi kapatmış değiliz. Ancak, oyuncunun alacağı ücret, vergiler ve komisyonlar düşünüldüğünde ortaya inanılmaz bir fiyat çıkıyor. Euro, şu anda adeta uçuşta. Kurlar biraz daha yükselsin, kulüpler bu paraları ödeyemezler" dedi.

MARİO GOMEZ KENDİNİ GÖSTERMELİ
Başkan Orman, Mario Gomez'in önemli bir transfer olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Ancak önemli olup olmadığını sahada gösterecek. Gol atacak, maçı çevirecek takımı şampiyon yapacak. Önemli olan şey saha içinde başarılı olması" dedi.

SEÇİM KARARI STAT SONRASI
Beşiktaş'ta seçim yapmak istediğini söyleyen Orman, "Önce stat açılışını görelim. Ondan sonra arkadaşlarla karar vereceğiz. Beşiktaş'a zarar verecekse yapmayabiliriz" dedi.