Osmanlıspor'dan Galatasaray'a şok cevap

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Galatasaray'da, Osmanlıspor'da oynayan Badou Ndiaye gündeme geldi. Oyuncu için nabız yoklayan Galatasaraylı yöneticiler, Osmanlıspor'dan aldıkları cevap karşısında şoka girdi.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2017, 15:00
Osmanlıspor’dan Galatasaray’a şok cevap

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Süper Lig'den istediği futbolcular arasında yer alan Badou Ndiaye için yapılan ön görüşmelerden sonuç çıkmadı. Sarı kırmızılılar Imbula'nın alternatifi olarak gördüğü futbolcunun transferi için başkent ekibinden bilgi alırken oyuncunun bonservis bedeli için 10 milyon Euro istendiği belirtildi.

Premier Lig takımlarından West Ham United'ın da girişimlerde bulunduğu Ndiaye için istenen rakamın ardından sarı kırmızılılar Senegalli futbolcunun transferini askıya aldı. Sarı kırmızılıların Imbula için Stoke City kulübüyle son bir görüşme yapacağı ve oyuncuyu kadrosuna katmaya çalışacağı belirtildi.

Badou Ndiaye geçtiğimiz sezon Osmanlıspor formasıyla 42 resmi maça çıktı. Senegalli orta saha oyuncusu bu mücadelelerde 7 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.