TIMELINE

05 Ağustos 2014
Başbakan'dan önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçilmesi durumunda nasıl bir cumhurbaşkanı olacağını açıkladığını belirterek, "Şimdi diğer arkadaşların da ne yapacaklarını söylemeleri lazım. 'Biz gelirsek veya ben gelirsem şunu şunu yapacağım' demeleri lazım. Ama kalkıp da bir aday, 'ben yolla filan uğraşmam' derse, 'onu zaten hükümet yapıyor' derse, bu tabii şöyle bir şeyi ortaya koyar, demek ki siz hizmete talip değilsiniz, efendiliğe talipsiniz" dedi.
04 Ağustos 2014
İşte Başbakan'ın reklam filmi!
Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında reklam filmleri sahaya sürülmeye başladı, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın filmi yayınlandı.
04 Ağustos 2014
Paralel çeteden korsan bildiri!
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Daire Başkanı ve HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici, daha önce altında imzası bulunan iki korsan bildiriye dün bir yenisini daha ekledi.
04 Ağustos 2014
Radikal'den İsrail'e destek!
Eyüp Can Sağlık'ın başında bulunduğu Radikal, Gazze'de yaşanan insanlık dramıyla ilgili skandal bir habere imza attı.
04 Ağustos 2014
Barzani'den saldırı emri
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, savunma döneminin bittiğini, Irak-Şam İslam Devleti'ne (IŞİD) karşı her yerde saldırıya geçeceklerini açıkladı.
04 Ağustos 2014
Netanyahu yine haddini aştı!
İsrail Başbakanı Netanyahu, "Bu operasyon ancak İsrail halkının güvenlik ve huzurunun uzun süreli tesis edilmesiyle sona erecektir" dedi.
04 Ağustos 2014
Türkmenlere 20 bin kişilik çadır kent
Irak'taki çatışmalardan kaçanların sığınabilmesi için çadır kent kurulacak.
04 Ağustos 2014
Ömer Şişmanoğlu Eskişehirspor'da
Eskişehirspor, Beşiktaş'lı Ömer Şişmanoğlu ile kiralık olarak 1 yıllığına anlaşıldığını açıkladı.
04 Ağustos 2014
Risale-i Nur talebelerinden Erdoğan'a destek
Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri Risale-i Nur Talebeleri Platformu, cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.
04 Ağustos 2014
Milletvekilleri birbirlerine girdi
TBMM Genel Kurulu'nda milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandı.Kavganın ardından MHP'li vekil Sinan Oğan Twitter'da küfürlü paylaşımlarda bulundu