TIMELINE

14 Ağustos 2014
Yeni başbakan belli oluyor!
28 Ağustos'ta cumhurbaşkanı olacak olan Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin yeni genel başkanı ve başbakanın belli olacağı o tarihi açıkladı.
14 Ağustos 2014
Muharrem İnce: İstifa edeceğim
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Ben kurultayı toplayacağım" yönündeki açıklamasına ilişkin, "Sayın Genel Başkan seçimli kurultayı toplayacağını açıkladı. Ben de Grup Başkanvekilliği görevimden istifamı en kısa sürede vereceğim" ifadesini kullandı.
14 Ağustos 2014
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şok karar!
Kemal Kılıçdaroğlu, "Basın toplantısı yapan arkadaşlar, meraklanmasınlar ben kurultayı toplayacağım. Tarihine arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğim" dedi.
14 Ağustos 2014
Başbakan Erdoğan'dan veda konuşması!
28 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması beklenen Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin veda resepsiyonunda önemli açıklamalarda bulundu.
14 Ağustos 2014
Şırnak'ta 13 terörist teslim oldu
Örgütten kaçan teröristler, Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliğine teslim oldu
14 Ağustos 2014
ABD'de devlet terörü!
Gezi olayları sırasında gözaltına alınan CNN muhabirine sahip çıkıp Türkiye'yi eleştiren ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Marie Harf, kendi ülkesindeki olaylara karşı sessiz kalmayı tercih etti..
14 Ağustos 2014
CHP medyası faturayı Cevizoğlu'na kesti
CHP'nin 'Türkiye'de basın özgürlüğü yok' derken kendi medyasında basın özgürlüğü olmadığını kastettiği ortaya çıktı. 'Çatı adayı'na karşı çıkan Hulki Cevizoğlu, CHP'nin gazete ve televizyonlarından kovuldu.
14 Ağustos 2014
Çılgın mimarlar, çıldırtan hatalar!
14 Ağustos 2014
Paralelin bankasına kötü haber
Borsa İstanbul, Bank Asya'nın, tüm borsa endekslerinden çıkarılacağını bildirdi.
14 Ağustos 2014
Gaziantep'teki Suriyeliler tahliye ediliyor
Gaziantep'te yaşayan yaklaşık 500 Suriyeli sığınmacı, yaşanan gerginlikler sonucu Mardin'in Nusaybin ve Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçelerinde bulunan kamplara taşınıyor.