TIMELINE

17 Ağustos 2014
Türkiye düşmanı CNN!
ABD, ilan edilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle adeta savaş alanına döndü. Fakat Gezi olaylarında 24 saat boyunca canlı yayın yapan dünyaca ünlü haber kanalı CNN bu olayları görmemeye devam ediyor.
17 Ağustos 2014
Cep telefonu için canından oldu!
Cep telefonunu almak için girdiği kuyuda hayatını kaybetti.
17 Ağustos 2014
Burak Yılmaz çılgına döndü!
Galatasaray - RWS Bruxelles arasında Belçika'da oynanan karşılaşmada maça damgasını vuran olay ise Burak Yılmaz'ın oyundan alınırken taraftarlarla tartışması oldu. Maça ilk 11'de başlayan milli futbolcu,...
17 Ağustos 2014
G.Saray'dan tek gollü prova!
Galatasaray, Süper Kupa öncesi oynadığı son hazırlık maçında Belçika'nın RWS Bruxelles ekibini tek golle mağlup etti.
17 Ağustos 2014
Son şampiyon 3 puanla başladı!
Manchester City, Premier Lig'in ilk haftasında Newcastler United'ı 2-0 mağlup etti.
17 Ağustos 2014
İDO seferleri iptal
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, sağanak yağış konusunda uyardı. İDO, deniz otobüs seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
17 Ağustos 2014
Ahmet Sever'e dikkat!
Yenişafak yazar Cem Küçük, Abdullah Gül'ün basın danışmanı Ahmet Sever ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Küçük, Ahmet Sever'in Cumhurbaşkanı Abdullah Gül üzerinden prim yapmaya çalıştığını ve Gül'e çok büyük zarar verdiği dile getirerek bu isme karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.
17 Ağustos 2014
IŞİD ölüm listesini açıkladı
Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), ölümle tehdit ettiği 70'den fazla Suriyeli muhalifin listesi açıklayarak muhalif lider, sanatçı ve entellektüelleri tehdit etti.
17 Ağustos 2014
Paralel yapının haraç ağı!
İş adamı Fuat Şıkbilge, MİT TIR'larına yönelik operasyonu başlatan eski Adana Cumhuriyet Savcısı Aziz Takcı'nın başlattığı soruşturma kapsamında cezaevine gönderilmişti. Şıkbilge'nin eşi Çiğdem Şıkbilge,...
17 Ağustos 2014
Cemaat evleri kapanıyor
17-25 Aralık operasyonlarıyla AK Parti Hükümeti’ne darbe yapmayı amaçlayan paralel yapı, sandıkta yediği tokatların ardından tabanını da kaybetmeye başladı. Gülen örgütünün, esnaftan topladığı himmetlerle finanse ettiği evlerin bir kısmını kapattığı öğrenildi. Mevcut evlerin son kiralarının ise kapatılanların eşyalarının satılmasıyla ödendiği belirtiliyor.