TIMELINE

03 Ağustos 2014
Başbakan İstiklal Marşı'nı okudu!
"Başbakan İstiklal Marşı'nı okudu!" haberi için lütfen tıklayın...
03 Ağustos 2014
Başbakan Erdoğan vasiyetini açıkladı!
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Maltepe'deki yeni miting alanında flaş bir açıklama yaptı.
03 Ağustos 2014
Halilhodzic, yönetime rest çekti!
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yakın bir zamanda 10 oyuncu transferi beklediğini belirterek "Bu değişlik acil bir şekilde gerçekleşmezse burada kalmayacağım" dedi.
03 Ağustos 2014
Çaresiz kadın Başbakan'dan yardım istedi!
Kocaeli mitinginde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmak isteyen ancak ulaşamayan kadın, gözyaşları içinde yardım istedi.
03 Ağustos 2014
Fırtına yine kazanamadı!
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, üçüncü hazırlık maçında Almanya'nın Augsburg takımına 3-1 yenildi.
03 Ağustos 2014
Kadir Topbaş: Bugün tarihi bir gün!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Devletin, yeniden halkın temsil ettiği bir yönetim tarafından yönetilmesi anlamı taşıyan bir cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız" dedi.
03 Ağustos 2014
BM sistemi çöktü!
Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekerek, İsrail ve Birleşmiş Milletler'e ateş püskürdü. Birleşmiş Milletler'in çöktüğünü ifade eden İşler, “Gazzeli vatandaşlar İsrail tarafından SMS ile tehdit ediliyor. SMS'lerde evlerinin başlarına yıkılacağı yazıyor dedi.
03 Ağustos 2014
Başbakan Erdoğan: Bu bir veda değil!
Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri neticesinde İstanbul'da düzenlediği mitingde Maltepe'de milyonlarca insan seslendi.
03 Ağustos 2014
O paralel yurtlara kilit vuruldu!
Gümüşhane Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Şişman, kentteki iki öğrenci yurdunun, ruhsatsız oldukları gerekçesiyle mühürlendiğini bildirdi.
03 Ağustos 2014
Besmeleye bile tahammüleri yok!
"Besmeleye bile tahammüleri yok!" haberi için lütfen tıklayın...