TIMELINE

05 Ekim 2014
Pensilvanya'da skandal hutbe!
Pensilvanya'da okunan bayram hutbesi paralel yapının din istismarcılığı konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Bayram hutbesini bile kendi çıkarları doğrultusunda kullanacak kadar haddini aşan Gülen Cemaati, bayram günü bile siyasilerden iş adamlarına aydınlara kadar kendisine destek vermeyen herkese hakaretler yağdırdı.
05 Ekim 2014
Süleyman Soylu PKK'ya seslendi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'ya seslendi.
05 Ekim 2014
IŞİD'den Hizbullah'a saldırı
IŞİD destekli Nusra Cephesi'nin yüzlerce üyesi Lübnan'a girip Hizbullah hedeflerine saldırdı. Hizbullah'a yakın kaynaklar grubun 10 farklı üssünün saldırı altında olduğunu söyledi.
05 Ekim 2014
Leman Sam kendisini eleştirenlere hakaret etti
Kurban Bayramı'nı kutlayan Müslümanlar'ı IŞİD'le bir tutan Leman Sam, kendisini eleştirenlere hakaret ederek yanıt verdi.
05 Ekim 2014
Vurulan çocuğa Mehmetçik yardım etti
Türkiye'ye sığınan Suriyeli bir çocuk Suruç'ta, ayağına mermi isabet etmesi sonucu yaralandı.
05 Ekim 2014
Tanklar Suriye sınırına doğru hareketlendi
Suriye tarafından ateşlenen havan mermisi Suruç'taki bir eve isabet etmesinin ardından tanklar da sınıra hareketlendi.
05 Ekim 2014
Halilhodzic: Utanç verici, ihanet
Ağır Karabük yenilgisi sonrası bitiş düdüğüyle yedek kulübesine çöküp kalan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic yayıncı kuruluşa çok sert bir açıklama yaptı. Oyuncularını hedef alan Boşnak teknik adam: "Bunun adı ihanet" dedi.
05 Ekim 2014
Burak Yılmaz'da yırtık
Galatasaray Kulübü'nden, dün oynanan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı.
05 Ekim 2014
Beşiktaş'tan altın gol
Tottenham deplasmanından moralli dönen Beşiktaş, Balıkesir deplasmanında 3 puanı tek golle aldı. Mustafa Pektemek'in kafa golüyle rakibini deplasmanda yıkan 'Kara Kartal' liderlik koltuğunun da yeni sahibi oldu
05 Ekim 2014
İslam'ı eleştiren yazara sert tepki gösterdi
Katıldığı bir programdaki konuğun İslam’ı sert ifadelerle eleştirmesi üzerine tepki gösteren Ben Affleck, konuğun yaptığı yorumun ırkçı ve çirkin olduğunu söyledi.