TIMELINE

28 Ekim 2014
AK Parti'den kritik 29 Ekim kararı!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Karaman Ermenek'teki maden kazası nedeniyle bugün Cumhuriyet Bayramı sebebiyle yapılacak eğlencelerin iptal edildiğini, ancak ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının gerçekleşeceğini açıkladı.
28 Ekim 2014
"Tüm imkanlar seferber edilsin"
Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 işçinin mahsur kaldığı Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağıyla ilgili talimatta bulundu.
28 Ekim 2014
Davutoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Bayramı mesajında, "Millet olarak, bütün kazanımlarımızı sonuna kadar koruyacağız. Bulunduğumuz seviyeden bir adım dahi geri gitmeyeceğiz. Bölgesel barış ve adalet için bütün imkanlarımızı seferber edeceğimizden herkesin emin olmasını isteriz" ifadesine yer verdi.
28 Ekim 2014
Bakan Yıldız'dan ilk açıklama!
Karaman'daki maden faciasıyla ilgili incelemelerine devam eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, ilk açıklamasını yaptı.
28 Ekim 2014
"Türkiye bütün gücüyle yanınızdadır"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda nöbet tutan askerler için yayımladığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajında, "Vatan toprağımıza, ay yıldızlı bayrağımıza, Mehmetçiğimize ve Süleyman Şah'ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir" ifadesini kullandı.
28 Ekim 2014
TSK mahsur kalan işçiler için harekete geçti
TSK, arama-kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere iki uçak ve helikopter görevlendirildi
28 Ekim 2014
Akhisar uzatmalarda turladı!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırladı. Normal süresi 1-1 berabere tamamlanan maçın uzatma dakikalarında Akhisar Belediyespor, Bahattin Köse'nin kafa golüyle müsabakayı 2-1 kazandı. Maçta Uğur Demirok, iki penaltı vuruşundan da yararlanamadı.
28 Ekim 2014
Gençler ezdi geçti!
Ziraat Türkiye Kupası 3. tur mücadelesinde Gençlerbirliği, sahasında Etimesgut Belediyespor'u 6-0 yenerek gruplara kaldı.
28 Ekim 2014
Madenden kurtulan işçi o anları anlattı
Karaman'da maden ocağında yaşanan dehşetten kurtulan işçi kabus dakikalarını anlattı: Bir anda fırtına kopar gibi oldu...
28 Ekim 2014
Ünlü oyuncu bakın hangi takımlı?
Öğrenince çok şaşıracaksınız...