TIMELINE

08 Ekim 2014
Paralel ihanet!
"Paralel ihanet!" haberi için lütfen tıklayın...
08 Ekim 2014
Bölge esnafından HDP'ye tepki!
HDP'nin çağrısıyla sokağa dökülen ve ortalığı savaş alanına çeviren vandallara en büyük tepkiyi yine bölge halkı verdi. Gösteriler sonrasında büyük bir maddi kayba uğrayan bölge esnafı olaylara sert tepki gösterdi.
08 Ekim 2014
IŞİD'i kimler güçlendirdi?
Bir anda Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren ve tüm dünyanın dikkatini üzerine çekmeyi başaran terör örgütü IŞİD'in en büyük destekçileri kim?
08 Ekim 2014
Türkiye'yi kimler karıştırmak istiyor?
A Haber ekranlarında Kobani olayları masaya yatırıldı. Bir anda Türkiye'nin dört bir yanında patlak veren protesto olaylarının arkasında kimlerin rol aldığı hangi amaçla HDP'lileri sokağa dökmeye çalıştığı sorularına uzmanlar A Haber ekranlarında cevap bulmaya çalıştı.
08 Ekim 2014
KKTC'den müzakere açıklaması!
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, Kıbrıs Rum Yönetimi'nin müzakere masasına nasıl geri döndürüleceği konusunda henüz ortada somut bir şeyin olmadığını söyledi.
08 Ekim 2014
Kerry'den Türkiye'ye destek açıklaması!
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Türkiye'nin Suriye'de tampon bölge oluşturulması önerisiyle ilgili, "İncelenmesi gereken bir fikir" ifadesini kullandı.
08 Ekim 2014
Mesut Özil sakatlandı!
İngiltere Premier Lig takımı Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Almanya Milli Takımı futbolcusu Mesut Özil'in sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
08 Ekim 2014
Wenger'in dengesini Galatasaray bozdu
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın oyuncusu Laurent Koscielny, hafta sonu Chelsea ile oynadıkları maç esnasında Jose Mourinho ile tartışan Arsene Wenger'i, Galatasaray'ın kontrolden çıkardığını öne sürdü.
08 Ekim 2014
Eylemciler emniyet müdürünü yaraladı
Mersin'in Tarsus ilçesinde, Kobani eylemleri sırasında Emniyet Müdürü Haydar Çelik tabancayla bileğinden yaralandı.
08 Ekim 2014
Beşiktaş'tan Gökhan Töre'ye destek
Beşiktaş Kulübü, milli takım oyuncularından Hakan Çalhanoğlu'nun babasının, futbolcuları Gökhan Töre ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.