TIMELINE

09 Ekim 2014
2 polisi şehit eden 4 PKK'lı öldürüldü
Bingöl’de 2 polisi şehit eden ve Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'yı yaralayan 4 terörist ve 1 kişi öldürüldü.
09 Ekim 2014
Bingöl'de polise hain saldırı!
Bingöl'de silahlı saldırıya uğrayan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin ile Komiser Hüseyin Hatipoğlu şehit oldu, Emniyet Müdürü Atalay Ürker ile polis memuru Uğur Atlı yaralandı.
09 Ekim 2014
Demirören tekrar aday olacak mı?
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören A Haber'de Serkan Korkmaz'ın sunduğu Spor Meydanı programına konuk oldu ve önemli açıklamalar yaptı.
09 Ekim 2014
"Bu milletin birliğini kimse bozamaz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu milletin, birliğini, beraberliğini, kardeşliğini, kimse bozamayacaktır. Bundan hiç endişeniz olmasın" dedi.
09 Ekim 2014
Hangi ülkede kaç savaş uçağı var?
Bakın kaçıncı sırada...
09 Ekim 2014
İşte IŞİD'in elindeki silahlar
IŞİD'in elinde bulunan silahların listesi yayınlandı. Terör örgütünün elinde piyada tüfeği, keskin nişancı tüfeği, füzeler, zırhlı araçlar vb. bulunuyor. İşte onlardan biride bu resimde gördüğünüz ağır makineli tüfekler.
09 Ekim 2014
Bu model arabası olanlar dikkat!
Her an başınız ağrıyabilir...
09 Ekim 2014
ABD'de yaşayan Türkler'den CNN'e sert tepki!
ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından CNN'in IŞİD konulu haberlerinde kullandığı haritalar ve sürekli Türkiye'yi eleştiren yayın politikası ABD'deki Türk toplumunun tepkisini çekti.
09 Ekim 2014
Takvim.com.tr çalışanların yanında!
Memur,işçi,esnaf ve engelli tüm çalışanların SGK ile ilgili merak ettiği tüm soruları Takvim.com.tr cevaplıyor.
09 Ekim 2014
Tek hedefleri çözüm süreci!
Kobani olayları en çok bölge halkına zarar verdi. Olaylarda onlarca kişi hayatını kaybederken büyük çaplı maddi zarar meydana geldi.