Aslan'da skandal

Sahada varlığı ile yokluğu henüz belli olmayan Meksikalı Gio, kötü de olsa oynama garantisi şartıyla gelmiş...

Giriş Tarihi 14 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 14 Şubat 2010, 12:29
Aslan’da skandal

İÇİNDEKİLER

Kaptana MR çekimi için Sevgililer Günü kıyağı yapıldı Takım kampta, Sinem-Arda İstanbul'da başbaşa... Yabancı futbolculara ödemeler hiç aksatılmıyor... Yerlilere ise "Bizim uşak" denilerek para verilmiyor...

"AYRILACAĞIMI YÖNETİME SÖYLEDİM" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"ASLA AFFETMEYİN" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray'da skandal üstüne skandallar patlak veriyor... Son haftalarda huzursuzluk yaşayan, ligde kötü sonuçların yanında kupaya da veda eden Sarı-Kırmızılılar'da Meksikalı yeni transfer Giovani Dos Santos'a forma garantisi verildiği ortaya çıktı. 4 maçta forma giyen ve varlığı ile yokluğu henüz belli olmayan Gio'nun, formda olmasa da oynaması futbolcuları huzursuz etti.

ASLAN'IN YILDIZINDAN ŞOK: "BANA KULÜP BUL"

"TEK İLACIMIZ GALATASARAY" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Arda'ya kıyak geçtiler
Cim-bom'da ikinci skandal Arda konusunda patlak verdi. Takım Antalya'ya kampa giderken Antalya maçında sakatlanan Arda'ya ise Sarı-Kırmızılı yöneticiler kıyak geçip Sevgililer Günü (bugün için) MR çekimi izni verdi. Takım arkadaşları kampa girerken kaptan ise sevgilisi Sinem Kobal'la İstanbul'da başbaşa kaldı. Ayrıca Servet ile Arda'nın takım içinde gruplaşmaya neden olduğu bildirildi.

"BU TAKIM ADAMI HASTA EDER" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

"KARTAL GAZİ OLDU" TIKLA-ÖĞREN

Çifte standart yapılıyor
Sarı-Kırmızılı futbolcular, Gio ve Arda'ya yapılan kıyağı içlerine sindirmeye çalışırken bu kez de para konusundaki çifte standartla çılgına döndüler. Yönetim, yabancı futbolcuların ücretlerini aksatmadan tıkır tıkır öderken yerli futbolculara "Bizim uşak" muamelesi yapıldı. 3 aydır transfer taksitlerini ve maç başı ücretlerini alamayan yerli futbolcular, "Ellere var da bize yok mu?" diye isyan ettiler.

İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

"ARKADAŞLAR TEKMEYE HAZIR OLUN"