Asla affetmeyin

Ligde yarın Bursa ile deplasmanda karşılaşacak Bordo-Mavililer'in deneyimli hocası ileri uç oyuncularından yakaladıkları pozisyonlarda daha bitirici olmalarını istedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2010 Güncelleme 14 Şubat 2010, 00:54
Asla affetmeyin

İÇİNDEKİLER

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, forvetteki oyuncularını uyararak, "Yakaladığınız pozisyonlarda daha bitirici olmanızı istiyorum. Rakibe sakın acımayın. Fenerbahçe maçındaki Bursa'yı gördünüz. Rahat gol atıyorlar. O yüzden siz de yakaladıklarınızı sakın ola affetmeyin" diyerek uyardı.

BELEDİYE KADROSUNU BOZMAYACAK
Deneyimli çalıştırıcının son kazandıkları maç olan Belediyespor maçındaki kadroyu bozmayacağı ve Bursaspor maçında da aynı 11'i sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Bu arada takımın moralini yüksek tutmayı planlayan yönetim, oyunculara ödeme yapmayı planlıyor.

TEKLİFLERİ ASLA UMURSAMIYORUM
Alman ekibi Bayer Leverkusen'in kadrosuna katmak istediği Umut Bulut, sadece Trabzonspor'u düşündünüğünü söyledi. Bir Avrupa kulübü tarafından istenilmenin gurur verici olduğunu belirten Umut, "Burada halletmemiz gereken işler var" dedi.

TRABZONSPORLU BURAK YILMAZ

Gökhan Ünal'a karşılık F.Bahçe'den alınan Burak Yılmaz, dün basın önünde imza attı. Trabzonspor'da mutlu oldğunu belirten Burak, "Trabzonsporlu Burak olmak istiyorum" dedi.

BARIŞ'A MİLLİ DAVET
Bordo-mavili takımın genç isimlerinden Barış Memiş, Ulusal Karma Milli Takımın, 20-28 Şubat'ta Türkmenistan'daki Başbakanlık Kupası kadrosuna alındı.



İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ