Tekmeye hazır olun

Dün sabah yapılan idman öncesinde futbolcularını etrafına toplayan Alman teknik adam "Manisa sert oynayacak. Hazırlıklı olun. Tekme yeseniz bile sinirlerinize hakim olun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2010 Güncelleme 14 Şubat 2010, 00:49
Tekmeye hazır olun

İÇİNDEKİLER

Bugün Manisaspor ile şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Daum, dün sabah yapılan antrenman öncesinde futbolcularını uyardı. Manissapor'un sert futbolu tercih edeceğini söyleyen Alman teknik adam, "Rakibinizin sert futboluna hazırlıklı olun. Toplu ya da topsuz oyunda tekme yediğiniz de sinirlerinize hakim olun. Aksi taktirde rakip amacına ulaşmış olur" diye konuştu.

Bursa maçı bize ders olsun
Gereksiz yere kart görülmemesini de isteyen Daum, şöyle konuştu: "Geçmiş maçlara baktığımızda gördüğümüz kartların büyük bir çoğunluğu hakeme itirazdan kaynaklanıyor. Bu konuda artık daha dikkatli olun. Bursa maçında yaşadıklarımız bize ders olmalı. Maça tam konsantrasyonla başlayıp, 90 dakikayı da öyle tamamlayacağız."

Mehmet Topuz için kader vakti!
Diyarbakırspor maçında kırmızı kart görüp 2 maç ceza alan, ancak cezası Tahkim Kurulu tarafından 1 maça indirilen Mehmet Topuz, bugün manisa'oda Fener'in sağ kanadında görev yapacak. Son maçlarda etkisiz bir görüntü çizen Topuz, bugün şansını iyi kullanamazsa sağ kanada Özer'in geçmesi bekleniyor. Topuz, bugün şansını iyi kullanmak zorunda.

Fener zirve için ısrarlı!
Fenerbahçe, bugün zorlu Manisa deplasmanına konuk oluyor. G.Saray'ın 3 puan alarak "Bay" geçtiğini haftada Sarı- Lacivertli ekip liderliğini sürdürmek için rakibini yenmek zorunda. Karşılaşmayı M.Kamil Abitoğlu yönetecek. Mücadele sırasında havanın yağmurlu ve 16 derece civarında olması bekleniyor.

'2' Ankara kalıyor!
Manisaspor maçı Sarı-Lacivertli ekibin ligde Ankara dışında son deplasmanı olacak. Fenerbahçe bugün oynayacağı maçın ardından ligde kalan 12 maçın 10'unu İstanbul'da 2'sini de Ankara'da (Gençlerbirliği ve Ankaragücü) oynayacak.

Semih: Golden önce 3 puan!
Bugün Manisa'ya karşı F.Bahçe'nin en önemli gol silahı olan Semih, "Gol atmayı çok istiyorum. Ama kazanamadıktan monra gol atmanın önemi yok. Önce takımım kazanmalı" dedi. Semih, Manisa maçının şampiyonluk yarışında önemli bir viraj olduğunu da söyledi.

Özer&Cristian kadroda
Fenerbahçe Manisaspor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idman, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından çift kale taktik maçla sona erdi. Sakatlıkları geçen Özer ve Cristian da bu son antrenmanda yer aldılar.

Belçika'dan özel tabanlık
Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusu Özer Hurmacı, FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Ayağımdaki vida karlı ve yağmurlu havalarda ağrı yapıyor. Ben de Belçika'dan özel tabanlık getirdim" dedi. Genç oyuncu, Manisaspor maçının çok zorlu geçeceğini de sözlerine ekledi.

Dikkat et Bilica!
Bugün Önder Turacı ile birlikte Fenerbahçe savunmasının göbeğinde oynayacak olan Bilica'yı Daum son kez uyardı. Kart gerektirecek pozisyonlarda daha dikkatli olmasını isteyen Daum, Brezilyalı futbolcuya sinirlerine hakim olmasını da söyledi.

Ali Bilgin 1 ay sonra sahada
Ali Bilgin, dün Acıbadem Hastanesi'nde sağ dizinden başarılı bir menisküs ameliyatı geçirdi. Ali Bilgin'in, 2 hafta sonra düz koşulara başlayacağı 3- 4 hafta sonra da takımla birlikte çalışabileceği açıklandı.

Lille'den 3 gollü zafer
Fenerbahçe'nin perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Lille, Fransa Ligi'nde Boulogne takımını 3-1 yendi. Golleri, Obraniak (2) ve Rami attı.

İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ