Gazi'taş!

Kartal, ligin ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Gaziantep'e dün de Julio Cesar ve Deumi'nin golleriyle yenilerek ağır bir yara aldı Tabata ve İsmail'i Beşiktaş'a 14 milyon Euro'ya satan Kırmızı-Siyahlı ekip, 7 sezon sonra rakibini Antep'te devirip bir futbol dersi verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2010 Güncelleme 14 Şubat 2010, 00:45
Gazi’taş!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de ikinci yarıdaki iki maçını da kazanan Beşiktaş, 3'te 3 yapmak için gittiği Gaziantep'te şok bir mağlubiyet aldı: 0-2. Maça hızlı başlayan evsahibi ekip, Ekrem'in hatasını Julio Cesar'la affetmedi: 1-0. 37'de Bobo'nun golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 40'da G.Antep'te Serdar'ın sert şutu üst direkten döndü. İlk yarıda büyük açıklar veren Siyah-Beyazlılar, soyunma odasına 1-0 mağlup durumda gitti.

2 top da direkten döndü
2. Yarıya da hızlı giren Antep, 51'de yine Olcan'ın ortasında bu kez Deumi'nin kafasıyla golü bulurken, Kartal'da yine savunma hatalıydı: 2-0. 72'de Beşiktaş, Nobre ile net bir golü kaçırdı. G.Antep de 74'te Cesar'la bir kez daha direğe takıldı. Kalan dakikalardaki baskı sonucu değiştirmeyince, Kartal, transferde rekor ücretler ödediği G.Antep'e deplasmanda 7 sezon sonra yenildi.



İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

ONLAR TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCULARI

EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖR KİM?

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ