Bu takım hasta eder

Siyah-Beyazlı futbolcular kötü futbolla ameliyattan sonra takımın başında ilk kez maça çıkan Denizli'nin acısını daha da artırdı. İlk şutunu 32. dakikada atabilen Kartal şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2010 Güncelleme 14 Şubat 2010, 00:50
Bu takım hasta eder

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Gaziantep'e 2-0 yenilirken gösterdiği kötü performansla taraftarını üzdü. Geçirdiği operasyon sonrası takımın başında ilk kez sahaya çıkan teknik direktör Denizli verdiği taktiklere rağmen futbolcularının kötü oyununa engel olamadı. Şampiyonluk hesapları yapan Siyah- Beyazlı takım ilk şutunu 32. dakikada atarken 90 dakika içinde kaleye 2 isabetli şut atarak herkesi şaşırttı. Sahada yokları oynayan Beşiktaşlı oyuncular tel tel dökülerek düş kırıklığı yaşattı.

İYİ SİNYALLER VERMEDİ
Gaziantepspor kalesine toplam 9 şut yollayan Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez ve Tabata'nın şutları çerçeveyi bulurken diğerleri kaleyi bulmadı. Gelecek hafta Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacak olan Siyah-Beyazlı takım bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alırken derbi maçı öncesi iyi sinyaller vermedi. 2 şutu direkten dönen Gaziantepspor daha farklı bir galibiyeti kaçırırken Beşiktaş savunması da yine kademe hataları yaptı.

ANADOLU'DAKİ İLK YENİLGİ
Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de ilk kez İstanbul dışında yenildi. Gaziantepspor karşısında 2-0 kaybeden Siyah-Beyazlı takım daha önce İstanbul dışında oynadığı diğer deplasman maçlarında 4 galibiyet, 2 beraberlik almıştı. Beşiktaş Antalya, Sivas, Eskişehir ve Trabzon'u deplasmanda yendi.

AFFETTİRMEK ZORUNDAYIZ!
Holosko Gaziantepspor karşısında sezonun en kötü futbolunu ortaya koyduklarını söyledi. Slovak oyuncu, "G.Saray'ı yenerek kendimizi affettirmeliyiz" dedi.