Çilek Reçelli Dondurma Tarifi

Malzemeler
1 kavanoz çilek reçeli
250-300 gram kadayıf
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı margarin
5-6 top vanilyalı dondurma
Süslemek için:
Nane

Çilek Reçelli Dondurma Yapılışı
Kadayıfın üzerine sıvıyağ gezdirin ve didikleyin. Isıya dayanıklı porsiyonluk kaselerin içine margarin ile yağlayın. Elinizde şekil verdiğiniz kadayıfları kaselere bastırarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis tabaklarına alın. Her birinin içine birer top dondurma koyun. Üzerlerine çilek reçeli gezdirin. Bekletmeden servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.