Enginar Yatağında Semizotu

MALZEMELER:
4 adet enginar
16 adet somon füme
2 adet soğan
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet havuç
2 su bardağı portakal suyu
1 adet elma
1 adet kesmeşeker
Tuz
Servis için: Kapari
YAPILIŞI:
Soğanı yarım kahve fincanı zeytinyağında hafif soteleyin. Üzerine enginar, dilimlenmiş havuç ve portakal suyu ekleyin. Enginar tam olarak pişmeden dilimlenmiş elma, tuz ve kesmeşekeri ilave edin. Enginar yumuşayana dek pişirip soğumaya bırakın. Soğuyan enginarları servis tabağına alıp dörde bölün. Üzerlerine rulo yapılmış somonları yerleştirin. Kalan zeytinyağını gezdirip, kapari ile servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.