Piliç Wellington Tarifi

Malzemeler

1 adet piliç bonfile
4 adet chanterel mantarı,
4 adet istiridye mantarı,
4 adet porçini mantarı
4 adet kestane mantarı
Yarım kahve fincanı zeytinyağı
2 çorba kaşığı soğan
2 diş sarmısak
1 adet milföy hamuru
1 adet yumurtanın sarısı
Tuz,
karabiber
Morel sos için:
5 adet morel mantarı
Yarım su bardağı demi glass sos
Servis için:
Sebze garnitür

Piliç Wellington Yapılışı

Morel sos için, morel mantarlarını dilimleyin. Demi glass sos ile kaynatın. Piliç bonfileyi tuz ve karabiberle tatlandırıp, yapışmaz yüzeyli kızgın tavada kızartın. Mantarları dilimleyin. Zeytinyağında, ince kıyılmış sarmısak ve soğanla birlikte soteleyin. Mantarlı karışımı bonfilenin içine yayın. Bonfileyi rulo biçiminde sarıp, üzerini milföy hamuru ile kaplayın. Yumurta sarısını hamurun üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Morel sos ve sebze garnitürle birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.