Patlıcanlı Ravioli

MALZEMELER:
4 su bardağı un
4 adet yumurta
2 çorba kaşığı sıvıyağ
4 adet patlıcan
250 gram rendelenmiş beyaz peynir veya kaşar peyniri
Tuz, karabiber
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yeteri kadar su
100 gram margarin
2 çay kaşığı pulbiber
YAPILIŞI:
Unun ortasını açıp, 4 adet yumurta sarısı ve 3 adet yumurtanın akı, sıvıyağ ve tuz ekleyin. Azar azar su ilavesiyle yoğurup sert bir hamur elde edin. 30 dakika dinlendirip, 1 mm kalınlığında açın. Harç için patlıcanları közleyip, kıyın. Peynir, karabiber ve tuz ekleyip karıştırın. Açtığınız hamurun yarısına aralıklarla harç yerleştirip, diğer yarısını üzerine kapatın. Kare veya yuvarlak şekilde kesip, zeytinyağı eklenmiş kaynar tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp servis tabağına alın. Üzerine margarinde kızdırılmış pulbiber gezdirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.