Somon Pastırma Tarifi

Malzemeler
1 kg somon filetosu
1 kg kaya tuzu
250 gram pastırma çemeni
Birkaç dal dereotu
1 çorba kaşığı tozşeker

Somon Pastırma Yapılışı

Somonun üzerine çemeni, onun da üzerine ince kıyılmış dereotunu yayın. şeker ekleyin. Üzerine kaya tuzunu bulayın. Bütün balığı kaya tuzuyla kaplayıp, alüminyum folyoya sarın. Üzerine ağırlık koyun. Buzdolabında 24 saat bekletin. Daha sonra üzerindeki tabakayı bıçakla alıp, dilimleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.