Kağıtta Kalkan

MALZEMELER:
2 kg kalkan
4-5 su bardağı su
Sos için:
4 adet domates
10 adet mantar
3-4 dal taze soğan
Yarım çay bardağı krema
1 adet patates
10-12 dal ince kıyılmış maydanoz
Yarım çay kaşığı köri
Tuz, karabiber

YAPILIŞI:

Dilimlenmiş olarak aldığınız kalkanı 2 parmak kalınlığında, uzun şeritler halinde doğrayın. Bir tencereye alıp 10 dakika haşlayın ve süzün. Daha sonra haşlanmış balığı iri küpler halinde doğrayın. Orta büyüklükte bir güveç kabının dibine yağlı kağıt serin ve içine balığı yerleştirin. Domatesleri rendeleyip geniş bir kaba alın. Üzerine ikiye bölünmüş mantar, ince kıyılmış taze soğan, krema, küp doğranmış patates, maydanoz, köri, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Daha sonra güveçteki balığın üzerine boşaltın. Yağlı kağıtla malzemenin üzerini kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıktıktan sonra sıcak olarak servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.