Kış Türlüsü Tarifi

Malzemeler
Yarım çay bardağı sıvıyağ
350 gram kuşbaşı dana eti
2 adet patates
1 adet soğan
1 adet havuç
1 adet kereviz
100 gram bezelye
Tuz
karabiber
Kış Türlüsü Yapılışı
TENCEREYE sıvıyağı alıp, üzerine etleri ekleyelim. Etler suyunu bırakıp, çekene dek kavuralım. 1 Patatesleri soyalım. 2 Soğanı küp doğrayalım. 3 Soğanı ve dilimlenmiş havucu pişmekte olan etlere ekleyerek, 2 dakika daha kavuralım. Etlerin üzerine 2 parmak aşacak kadar sıcak su ilave edelim. Etleri, hafifçe yumuşayana dek pişirelim. Sonra küp doğranmış patatesleri, kerevizleri ve bezelyeleri ekleyip, tuzunu ve karabiberini ayarlayalım. Kısık ateşte etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirelim.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.