Elmalı Fındıklı Tart Tarifi

Malzemeler:
2 adet yumurta
Bir buçuk su bardağı tozşeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
125 gram eritilip soğutulmuş margarin
Aldığı kadar un
Üzerine:
6 adet elma (rendelenmiş)
1 su bardağı tozşeker
Bir buçuk su bardağı dövülmüş fındık
1 tatlı kaşığı tarçın
Servis için:
Dondurma ve çikolatalı sos
Elmalı Fındıklı Tart Yapılışı:
Öncelikle hamur malzemesini yoğurun. Hamurdan cevizden daha iri bir parça koparıp derin dondurucuya koyun. Diğer tarafta, yağlanmış tepsiye hamuru yayın. Kenarlarını da biraz yükseltin. İç malzemesini pişirip, hamurun üzerine döşeyin. Derin dondurucudan aldığınız hamuru, elmalı harcın üzerine rendeleyin. 220 derece fırında 20 dakika pişirin. Dilerseniz yanında dondurma ve çikolata sosuyla servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.