Elma Soslu Fırın Tavuk

MALZEMELER:
Yarım tavuk (kemiksiz but ve göğüs)
Sos için: Yarım elma
4 yaprak fesleğen
2 adet sarmısak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet küçük boy kabak (şerit kesilmiş)
Yarım havuç (şerit kesilmiş)
1 adet orta boy kırmızı biber (şerit kesilmiş)
1 avuç ince kıyılmış kırmızı lahana ve beyaz lahana
1 avuç elma dilimi patates

YAPILIŞI:

Tavuğun içini açın. Elma, fesleğen, sarmısak, zeytinyağını robotta karıştırın. Hazırladığınız sosu tavuğun içine koyup, orta ısılı fırında pişirin. Sırasıyla incecik doğranmış havuç, kırmızı lahana, beyaz lahana, kabak ve kırmızı biberi tavada soteleyin. Diğer taraftan patatesleri kızartın. Sebzeyi tabağa, tavuğu ise üzerine koyun. Patatesleri yemeğin yanında servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.