Tarihi 29 Eylül 2014

Evlilik provası Riva'da

Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol aşkını ilk kez Takvim'den öğrenmiştiniz.
İkiliye ilk kez Riva'da bir restoranda rastlayınca arkadaş olduklarını düşünmüştüm. Ancak sarmaş dolaş samimiyetlerini görünce fotoğraflarını çekip bu haberi sizlerle paylaşmıştım.
6 ay geçti ve ikilinin evleneceği yönünde haberler çıkmaya başladı.
Ben de aşklarını ortaya çıkaran gazeteci olarak bunu da araştırdım. İbrahim Çelikkol tarafından henüz bir evlenme teklifi gitmemiş Kobal'a.
Resmi bir teklif olmamış ama evlilik hazırlıkları da başlamış.
Nasıl mı? İbrahim Çelikkol'un doğaya olan sevgisini bilmeyen yoktur. Bu yüzden Riva'daki bir çiftlik evinde oturan Çelikkol, bu aşkını sevgilisi Sinem Kobal'a da aşılamış. Bir nevi evlilik provası...
Uzun vadede birlikte Riva'da oturmayı planlıyorlarmış. Geçen ay başlattıkları ev tadilatı da bunu gösteriyor.
Anlayacağınız her an bir sürprize imza atıp "Evlendik" diyebilirler benden söylemesi...

***

Yeşil sahaların asi çocuğu

Futbolda sihirbaz, özel yaşamında da kimseye hissettirmeden olaylar yaratacak kadar farklı bir yapısı var Sergen'in… Hâlâ şapkadan tavşan çıkarıyor. Hâlâ ekmeğini taştan çıkarıyor. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında hâlâ yerini koruyor. Hem spor yorumcusu hem de dizi oyuncusu.
Ne yapsa yakıştırıyor, ne söylese haklı.
Sergen Yalçın şimdilerde bir dizide rol alıyor. Geçtiğimiz gün diziyi izledim. İnanın şahane oynamış. Hem doğal hem de kendini oynuyor.
Herkesin bildiği Sergen nasılsa, orada da onu görüyoruz. Yani her zamanki Sergen... Sergen'in futbol oynadığı dönemde hayatında çapkınlık, gece hayatı ve at yarışı her zaman olmuştu. Ama o hiçbir zaman inkar etmedi. "Ben böyleyim" dedi. Hayat tercihinin arkasında durdu. Sonra tarihe geçecek lafı söyledi: "Çapkınlık futbolcunun kitabında vardır"… Oynadığı dizide bölüm başı ne kadar alıyor bilmiyorum ama ünlü futbolcuyu geçtiğimiz gün bir galeride gördüm.
Burada yeni model Range Rover marka araçları inceliyordu. Çok beğendiği aracı şu günlerde test ediyormuş. Sergen'in 800 bin lira değerindeki

***

Sosyetede büyük barış

Sosyetik isimlerin arkadaşlık ilişkilerini bir türlü anlamıyorum. Bir bakmışsın çok iyi dostlar, ertesi gün hooop en büyük düşman! Uzun süredir küs olan iki sosyetik isim vardı. Şebnem Işık ile Şebnem Dinçgör.. Bu iki adaş, öyle bir açmışlar ki arayı, davetlerde bile yan yana gelmemeye dikkat ediyorlardı.
Geçmişte yaşadıkları bazı tatsız olaylar onları birbirine düşman etmiş. Detaya girip kimsenin canını sıkmak istemediğim için yazmıyorum. Zaten Şebnem Hanım da şu anda Erkin Ersoy'la evli ve bir çocuğu var.
Neyse bu iki ünlü ismi geçtiğimiz gün Ulus Sunset'te yan yana gördüm. Davetlerde bile yan yana gelmeyen ikiliyi bu halde görünce önce şaşırdım sonra sevindim.
Kimse ömrünün sonuna kadar küs kalamıyor. O akşam da ikili, ailecek yemeğe çıkmış. Ortak arkadaşları vasıtasıyla barışan Şebnem Dinçgör ve Şebnem Işık, artık küs değilmiş. Aralarını açmak için kara kedilik yapan sosyetik isimlere duyurulur.