Tarihi 29 Mart 2014

Ferit Şahenk'ten Fenix hareketi

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, D.ream şirketini kurduktan sonra hızlı bir şekilde yeme içme sektörüne giriş yapmıştı. En son Ulus 29'un çoğunluk hissesini satın alarak, hizmet sektöründeki marka sayısını 85'e çıkaran Şahenk, geçtiğimiz yıl görkemli bir açılış yaptığı Etiler'deki GQ Bar'ı başarıyı yakalayamadığı için kapattı.
Üç aydır tadilatta olan mekan; 'Fenix' ismiyle yeniden hizmete girdi. Ferit Şahenk, yeni mekanına resmi açılış yapmasa da küçük davetler için açmaya başlamış. Geçtiğimiz akşam da iş dünyasından yakın dostlarını yeni mekanında ağırlamış.
Şahenk'in yeni mekanında verdiği davete; aralarında Ali Sabancı, Ali Koç, Mübariz Mansimov, Erman Yerdelen, Abdullah Kiğılı ve Süleyman Kosif'in de bulunduğu çok sayıda isim katılmış. İşletmesini yılların deneyimli ismi Metin Fadıllıoğlu'nun yaptığı mekanın resmi açılışı önümüzdeki haftalarda yapılacakmış. İş dünyasının ünlülerinden tam not alan mekan kısa
sürede başarıyı yakalayacak gibi…

Milyonluk teklif
'Kurt Seyit ve Şura' dizisi için iki ay Rusya'da kalan Kıvanç Tatlıtuğ'un araba ve hız tutkusunu bilmeyen yoktur! Range Rover, Maserati ve Porsche gibi lüks araçları olan Tatlıtuğ, Rusya'ya gitmeden bu pahalı oyuncaklarını satmıştı.
Garajında sadece Harley Davidson marka bir motosikleti olan ünlü oyuncu, araçlarını sattığı için şu sıralar taksi ve motorunu tercih ediyor.
Önemli birkaç firmaya giderek kendine spor bir araba bakan Kıvanç Tatlıtuğ'a tam tersi bir teklif gelmiş. Şöhreti Ortadoğu ve Avrupa'ya uzanan Tatlıtuğ'a önemli otomobil markaları sponsor olmak için sıraya girmiş. Şimdilik karar aşamasında olan ünlü oyuncu önümüzdeki günlerde önemli bir araba markasının yüzü olabilirmiş. Yani anlayacağınız milyonluk oyuncak alacakken, milyonluk anlaşmaya
imza atıyormuş. Benden söylemesi.

Beach açıyor
Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Lal Dedeoğlu, seneler önce Karaköy'de Bej isimli mekan açmıştı. Geleceğe dönük yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Dedeoğlu'nun açtığı bu mekan kısa sürede ünlülerin uğrak yeri olmuştu.
Başarılı işlere imza atan Lal Hanım, şimdilerde rotayı Ege sahillerine çevirmiş. Yaz döneminde Bodrum'da yer açmak isteyen Dedeoğlu, Yalıkavak'ta bir beach ile anlaşmış.
Yalıkavak Seba Evleri'nin yan tarafından bulunan beach'in tadilatı ile şu sıralar bizzat ilgileniyormuş.
Yakın çevresinin de desteğini alan güzel işletmecinin farklı bir konspet yapacağı konuşuluyor. Bakalım Lal Hanım, Bodrum'da istediği
başarıyı yakalayabilecek mi?


HAFTANIN ENLERİ
HAFTANIN FİLMİ:
Soğuk
HAFTANIN DİZİSİ: Kurtlar Vadisi Pusu
HAFTANIN MEKANI: Münferit
HAFTANIN RESTORANI: Karaköy Lokantası
HAFTANIN GÜNDEMİ: Kenan Işık'ın beyin kanaması geçirmesi

GÜNÜN SÖZÜ:
Unutma, sır gibi seversen eğer muradın gerçekleşir.
Çünkü tohum toprağa gizlenirse
yeşerir. (Mevlana)