Tarihi 17 Şubat 2014

Asena'dan eşine öpücük vetosu

Fenerbahçeli Milli futbolcu Caner Erkin, son dönemde spor hayatından çok özel hayatı ile gündeme geliyor. Caner'in eşi ve çocuğunun annesi Asena Erkin'in şarkıcı Berkay'la Akmerkez'de bebek odasında buluşması ortaya çıkmış ve gündemi oldukça meşgul etmişti. Bu olay sonrası herkes Caner'in eşine boşanma davası açmasını beklerken, o eşine güvendiğini söylemişti.
Her haberin arkasından eşi Asena'yla el ele basının karşısına geçip poz veren Caner'i geçtiğimiz gün Etiler'de gördüm.
Yanında eşi Asena da vardı. Birlikte Limonata isimli restoranda öğlen yemeği yedikten sonra mekanın karşısındaki bir araba bayiine gittiler. Öğrendiğime göre Caner eşi Asena'ya 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi 'Smart' marka spor bir araba hediye etti.
Caner ile Asena galeride araba bakarken, oturdukları mekana popçu Berkay geldi. Biliyorsunuz son dönemde Berkay ile Caner ve Asena piştisi çok sık yaşanır oldu. Caner ile Asena nereye gitse yarım saat sonra Berkay o mekanın ya önünden geçiyor ya da aynı mekana arabasını valeye veriyor.
Bu yüzden de bu gündem bir türlü bitmek bilmiyor. Neyse bu arada bir de benim gördüklerime gelelim.
Tarih 13 Şubat, Sevgililer Günü'nden bir gün önce. Saat 15:00 civarları. Ben de o gün arkadaşlarım ile Limonata'daydım.
Karşı masamda Caner ile Asena oturuyordu. Daha sonra mekandan kalkıp yolun karşısındaki galeriye araba bakmaya girdiler. Ben de arkalarından gidip takibe başladım. Bir süre galeride modelleri inceleyen ikili 'Smart' marka bir araba beğendi. Daha sonra arabanın işlemleri için Caner galeride kalırken, Asena çantasını alıp gitmeye hazırlanıyordu. Galiba önemli bir işi vardı ki hızlı hareket etmeye çalışıyordu. Bu sırada Caner eşini dudaklarından öpmek istedi. Fakat Asena kendini geri çekerek eşinin yanaklarından öptü.
Bu durumu görünce şok geçirdim. Çünkü karşısında çocuğunun babası ve 3 senelik eşi Caner vardı. Caner'e kendini dudağından öptürmemesi dikkatimi çekti. Gazetecilere karşı hep el ele poz veren ikilinin bu durumu bana aralarında özel bir problemin olduğu hissini verdi. Ne de olsa yakında çıkar kokusu.
Bu arada Caner Erkin eşi Asena Erkin'e oğlunun 2. doğumgününde annelik hediyesi olarak 1 Milyon TL değerinde Ferrari hediye etmişti. 'ASE' plakalı bu özel Ferrari'yi Caner satışa çıkarmış. Araba şu anda Yeniköy'de bulunan bir araba galerisinde yeni sahibini bekliyor.

EĞLENCENİN TOP 5'İ

MY PAVYON
- Cenk Eren'in sahibi olduğu ve sahne aldığı mekanda yer bulmak imkansız. Haftalar öncesinden rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederim. Cenk'in sahnesini izlediğinizde her hafta Pavyon'un müdavimi olabilirsiniz.
LA BOOM - Son günlerde en çok konuşulan mekanların başında geliyor.
Genç nesilin gözde mekanı olan La Boom'da hafta içi çıkan değişik DJ'ler ile farklı bir keyif alıyorsunuz.
ZİLLY PERA - Asmalı'da bulunan mekan üniversite gençliğinin uğrak yeri.
Zilly, üniversiteler arasındaki en popüler kulüplerin arasında geliyor.
SCOTCH - 45 yıllık tarihi ile İstanbul'un en eski kulüplerinin başında geliyor. DJ kabininde mekanın ortaklarından Yusuf Kurt bulunuyor.
Bu mekanda bir anda halay çekip bir anda slow müzikte dans ta ediyorsunuz.
O yüzden gece hayatında Scotch'un yeri ayrı bir yere sahip.
MY WAY - Nişantaşı'nda yeni açılan mekanın ismini çok duymaya başladım.
Onur Gülmek'in sahibi olduğu mekan, ünlü isimlerin uğrak yeri konumunda.
Nişantaşı'na gidilirse My Way'a mutlaka uğrayın.