CANLI YAYIN

Emeği çaldılar!

Eklenme Tarihi 20 Eylül 2012
Cesur bir kadro sahaya süren Fatih Terim ve takımı nasıl buldunuz?
Rakibi ile kafa kafa oynayan, rakibi kadar pozisyona giren Terim'in öğrencileri kaybetse de saygı duyulacak bir futbol sergiledi.
Galatasaray, bu felsefeyi maç boyu sahaya yansıttı. Rakibin üzerine korkmadan gitti, Kanatlardan bindirdi, gübekten yüklendi.
Pozisyonlar buldu, şutu denedi, iki kez direğe takıldı. Bir dakika içinde iki gol pozisyonu buldu. İlkinde Burak, ikincisinde Emre şut denemelerinde topu kaleci De Gea'nın üzerine vurdu. Doğru düşünüp aklını kullanarak büyük futbolcu olunur.
Emre, uzak küşeye plase yapabilirdi. Geçmişte Emre Belözoğlu soluyla böyle bir golü Mallorca'ya atmıştı.
Maçın Alman hakemi Stark'ı nasıl buldunuz?
Markus Merk haftasonu Ligtv'deki programında , vatandaşı Stark'a, yardımcısı Pickel'e ve kale arkasındaki ekstra yardımcısı Dingert'e Almanya'da herhalde sitem dolu iki çift laf edecektir. Çünkü bu üç Alman hakem maçı katletti. Umut'un pozisyonunda penaltı olduğunu gördü ama yüreği yetmediği için veremedi. uzatmalarda Aydın'a kontrolsüz hareketten yapılan penaltıyı bu kez üteki yarı sahadaki ortaklarıyla gürdü ama büyük pişkinlikle yine vermedi. Galatasaray'ı Old Trafford'da katleden bir Alman oldu.


Maçın en iyisi
Bütün takım çok iyiydi. Muslera, Dany, Hamit çok istekli ve iyiydi.

Maçın en kötüsü
G.Saray adına kötü kimse yoktu ama beklentimiz olan Melo biraz tutuktu.