Tunç Özgen

TUNÇ ÖZGEN

23 Mayıs 2022, Pazartesi

Son maç öncesi kriz! Takvim.com.tr açıklıyor

Son dakika Galatasaray haberleri | Galatasaray'da sezonun son maçı öncesi büyük bir kriz yaşandı. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını alamadığı öğrenilen sarı-kırmızılı futbolcuların, Antalyaspor maçı öncesi antrenmana çıkmak istemediği ve devreye giren Muslera ile Feghouli'nin bu krizi son anda önlediği ortaya çıktı.
06 Nisan 2022, Çarşamba

Özel | Fener'de savaş! Koç rest çekti Yıldırım kararını verdi

Son dakika Fenerbahçe haberleri | Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım arasında sular durulmuyor. Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı konuşmada Aziz Yıldırım'a rest çekerek "Aday ol" demişti. By-Pass ameliyatı olan Aziz Yıldırım'ın ise sağlık sorunları nedeniyle istirahatte olduğu ve aday olmayı düşünmediği öğrenildi.
27 Mart 2022, Pazar

Özel Haber I Ahmet Özdoğan Takvim.com.tr'ye konuştu!

Son dakika Galatasaray haberleri... Burak Elmas’ın Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda ibra edilmemesinin yankıları sürüyor. Faruk Süren’in açıklamalarının ardından Takvim.com.tr Galatasaray camiasının nabzını tutmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı kulüpte gözler başkan adaylarına çevrilirken, camianın önemli isimlerinden eski yönetici ve eski Başkan adayı Ahmet Özdoğan Özdoğan Takvim.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.
27 Mart 2022, Pazar

Özel Haber | 'Bu ne hınçmış arkadaş'

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas’ın tarihe geçecek mali genel kurulda ibra edilmemesi Sarı-Kırmızılı camiaya bomba gibi düştü… Burak Elmas’ın kayınpederi olan Galatasaray’ın Efsane Başkanı Faruk Süren yaşanan gelişmeleri TAKVİM’e değerlendirdi.
06 Mart 2022, Pazar

Özel Haber | G.Saray'da neler oluyor? Yeni formül bulundu

Son dakika Galatasaray haberleri | Süper Lig'de kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Galatasaray'da geçtiğimiz akşam Ahmet Ocaklı'nın camianın önde gelen isimleri ve Fatih Terim ile yemekte bir araya gelmesi kulisleri hareketlendirdi. Ocaklı'nın mart ayındaki Mali Genel Kurul'da yönetimi seçime davet edeceği öğrenilirken, yapılacak seçimde ise Dursun Özbek - Fatih Terim formülü üzerinde durulduğu öğrenildi.
18 Ocak 2022, Salı

Sen neymişsin be Torrent!

Sarı-Kırmızılılar’ın 59 yaşındaki teknik adama mayıs sonuna kadar aylık 225 bin Euro, önümüzdeki sezon ise 1.5 milyon Euro garanti ücret ödeyeceği öğrenildi. Domenec Torrent’in sözleşmesinde ayrıca lig sıralaması ve Avrupa başarısına göre bonus maddeleri ve 1 yıl opsiyon olduğu belirlendi...
17 Ocak 2022, Pazartesi

Galatasaray'da sportif direktör savaşları

Takvim.com.tr Galatasaray'da yaşanan sportif direktör savaşlarına ilişkin bombaları art arda patlatıyor. Galatasaray’da Fatih Terim’den sonra sportif direktörlük ataması adeta karmaşaya dönüştü. Başkan Burak Elmas, Terim’in gidişi sonrası Emre Kıvırcık ile anlaşmıştı. Tüm Türkiye de bu gelişmeyi takvim.com.tr’den öğrenmişti. Ancak Işıtan Gün ve arkadaşlarının yönetimde Kıvırcık ismine karşı çıktıkları ve Portekizli Mario Branco’yu gündeme getirdikleri öğrenildi. İstanbul’a gelip hafta sonundaki maçları izleyen Branco’ya ise Başkan Burak Elmas’ın karşı çıktığı belirlendi. Son gündeme gelen isim ise Lille’de çalışan ve şu an boşta olan Luis Campos. Real Madrid, Monaco ve Lille gibi takımlarda görev alan Campos’un CV’si Burak Elmas’ı oldukça etkiledi.
12 Ocak 2022, Çarşamba

Florya’ya sürpriz isim… İşte yeni sportif direktör!

Galatasaray’da üst üste flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fatih Terim’le yolların ayrılmasının ardından 1 gün içinde Domenec Torrent’i İstanbul’a getiren Sarı-Kırmızılı yönetim Florya’da başlattığı geniş çaplı değişimi sürdürüyor.
10 Ocak 2022, Pazartesi

TAKVİM ÖZEL/ Terim ile Elmas arasındaki o konuşma!

Son dakika... Galatasaray’da 4. Fatih Terim döneminin sona ermesinin yankıları sürüyor. Nef Stadı’nda Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Terim arasında yapılan ve ayrılık kararının alındığı zirveyle ilgili ayrıntılara takvim.com.tr ulaştı. İşte perde arkasında yaşananlar...
06 Ocak 2022, Perşembe

Takvim özel | Guardiola’dan Elmas'a Torrent önerisi

Türkiye, Galatasaray’ın Manchester City’de Pep Guardiola’nın yardımcılığını yapan Rodolfo Borrell ile görüştüğünü ilk kez takvim.com.tr’den öğrendi. Sarı-Kırmızılılar’da yönetici Işıtan Gün, Başkan Burak Elmas’ın bilgisi dahilinde Borrell ile tam 3 kez görüşerek anlaşma sağladı. Fatih Terim ile yapılacak son görüşme sonrasında harekete geçilecek.