TAYFUN ER

TAYFUN ER

Tarihi 3 Eylül 2018

Sağ bek alınmayınca

MEDEL geçen sezon topu alınca 20-30 metre fişek gibi çıkıp ileriye pas veriyordu.
Böylece rakip tam yerleşemeden çok hızlı sahanın yarısı geçiliyor ve Oğuzhan ve Tolgay topu çok geriden almak zorunda kalmıyordu.
Atiba'dan farkı ve üstünlüğü de buydu. Galatasaray'ın geçen sezonki hızlı ve baskılı oyununun mimarı da bu yüzden Fernando'ydu.
Rakibe kendi sahasında pres yapacak oyuncu yapısı olmadığı için baskılı ve etkili oyun için hızlı çıkmak Beşiktaş'ın tek şansı. Set oyunuyla, topu gezdirerek etkili olamıyor çünkü Oğuzhan iyi olmadığı sürece yeni gelen Adem'den başka ortadan delecek ve şut atacak oyuncusu yok.

PEPE AĞIR KALIYOR
Duran toplardan gol ararken dönen her top kontratak olarak tehlike yaratıyor. Geriye dönüşlerde geç kalınıyor. Klasik bir oyunu 2. yarıya sıkıştırmaya çalışan Beşiktaş gördük.
Oğuzhan 5 dakikalığına sahneye çıktı ve hem takımı ileriye taşıdı hem de gol attırdı.
Sahanın iyilerinden Adriano, Real Madrid'in sağ bekinden fazla para alan Gökhan'ın yerine geçti ve yine sağdan gol yedi Beşiktaş. Çünkü Pepe de artık ağır kalıyor.
Bursa'nın da bu kadroyla işi çok zor. Umut Nayir yetersizse neden aldınız; değilse 1 dakika bile oynatmadan neden kiraya verdiniz?
Orkan'ın suçu Pektemek gibi yatmaktansa top oynamaya çalışmak mı?

MAÇIN EN iYİSi VİDA
Çok kritik toplar kesti

MAÇIN EN KÖTÜSÜ GÖKHAN&CANER
Takımın dengesini bozdular.