Selda Uskan

SELDA USKAN

Tarihi 3 Eylül 2015

Kim sinirden ölmek ister?

Fransa'da yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya soruyorlar, 'Dünyanın etrafında ne dönüyor' diye.
Adam bilmiyor 'seyirci cevap hakkını' kullanıyor.
Halk neden sinirlendiyse hep beraber 'güneş' şıkkını seçiyorlar. Selda hanım bizim yarışmacılar oturup kalksın dua etsin, hiç olmadık onlar gibi dalga geçilmiyor insanlarla. Saygılar. Sadık L.

S.U. CEVAP; Fransız seyircinin neden sinirlenip yarışmacıyı kandırdığı ortada. Çünkü çoğu yarışmacı, seyirci jokerini kullanırken 'onlar bu soruyu bilmezler ama' hakaretiyle başlıyor söze. Ya da seyirci doğru cevabı veriyor, adam teşekkürünü bile esirgiyor.
Bu yüzden 'seyircinin intikamı' da diyebiliriz.

BİZİM YARIŞMACILAR
Fransız yarışmacıyı ayıplıyoruz da bizim 'Kim Milyoner Olmak İster' de, ilk soruda elenenleri ne yapacağız? Şimdi bazıları bu yazıyı okuyup sormayacak mı sanıyorsunuz; "Peki o adam elenmiş mi" diye? 'Hayır evlat NASA'ya müdür tayin etmişler' diyesim var ya, neyse.

DOĞDUĞUMDA EVLİ DEĞİLLERMİŞ!
Selda abla 15 yaşındayım, ilk kez annemlerin evlilik cüzdanını gördüm. 2001'de evlenmişler. Ben 2000'de doğmuşum. Bebeklerin 9 ay sonra doğduklarını biliyorum. Bunu annemlere sormayı istemiyorum. Ailede kimler biliyor? Arkadaşlarım öğrenirse mahvolurum. Köşeni internetten takip ediyoruz arkadaşla. Onun da sorunları var. Rumuz; Kankiler

S.U. CEVAP;
Küçük dostum, verdiğin tarihlere bakılırsa, büyük ihtimal aşk çocuğusun. Bir inanışa göre, dünyanın tüm güzelliklerini üzerinde toplamışsın.
Tabii kabullenmen zor ama ruhunu karartacak bir durum da değil. Üstelik olup bitmiş. Kafayı bunlara takma, şahane bir hayat önünde uzanıp gidiyor...