S.U. CEVAP; Şaşkınlık içindeyim desem de inanma. Çünkü erkek beyninin nasıl çalıştığını anlayacak kadar çok yaşadım. Bunlar biraz tuhaf oluyorlar şekerim, pireyi deve yapmaya bayılıyorlar.
BAHANE OLABİLİRMİ
Ama senin olayında akıllara başka soru geliyor. Damat adayımız acaba bunu bahane ediyor olabilir mi? Bir de dikkatimi çeken, hiç sevgi ve aşktan söz etmiyorsun! İlişkinizde sevgi ve aşk yok mu? Tavsiyem, emin olmadan evlenme.
KİMSE YARDIM EDEMEZ
Selda hanım eşimle evlendiğimde 15 yaşındaydım. Dört çocuğumuz oldu. Kocam üç kere dolandırıcılıktan cezaevinde yattı. Kapımıza adamlar dayandı. Ortada kalmamak için boşanamadım. Eşimin yaptıklarını kabullendim ama şimdi küçük oğlum da aynı yolun yolcusu. Şu anda o da cezaevinde. Aslında size neden yazıyorum bilmiyorum. Benim hiç kimsem yok, dertleşeyim istedim. Rumuz; Çile
S.U. CEVAP; Tabii ki yazacaksınız. Mektuplarını burada yayınlamadığım ama sık sık yazıştığım sizin gibi pek çok kadın okurum var. Ben de onlara sorunlarımı anlatıyorum, onlardan akıl alıyorum. Her sabah 'günaydın'laşıyoruz, iyi dilek ve dualarımızı iletiyoruz. Demek ki guruba siz de dahil oldunuz.