Oktay DERELİOĞLU

OKTAY DERELİOĞLU

Tarihi 2 Nisan 2017

Oynamadan 3 puan!

Fenerbahçe'nin dün gece galip gelmesine rağmen sahada bilinçli bir oyun sergilediğini söyleyemem.
Takım kadrosuna baktığımda Van Persie en önde. Arkalarında Mehmet Topal, Josef ve Alper...
Şimdi bu dörtlüyü değerlendirdiğimde Van Persie bana göre şu an oynadığı futbolla haketmediği bir parayı kazanıyor. Yöneticiler tabii geçmiş kariyerine ödeme yapıyorsa onu bilemem. Bunu dün gece galibiyet golünü atmasına rağmen söylüyorum. Fenerbahçe'de göze çarpan oyuncu konumunda tek bir futbolcu var. Haftalardır zaten o göze çarpıyor. O futbolcunun adı da Lens. Karabük ile Fenerbahçe maç içerisinde birbirine üstünlük sağladı mı, bence bunun cevabı hayır. Kaleciler günündeydi. Ama maçın genelinde değerlendirdiğimde çok zevk aldığımı söyleyemem.

JOSEF SOUZA iDEALi DEĞiL
Karabük adına Tudor'dan sonra gelen hoca takıma daha derli toplu ve pozitif bir futbol oynatıyor. Fenerbahçe adına ise kayıp bir sezon yaşanıyor.
Galip gelmesine rağmen! Sezon sonunu bekleyen bir teknik ekibin oyuncusu olmak gerçekten çok zordur. Ancak teknik ekibin yanı sıra Fenerbahçe'den ayrılacak birçok oyuncu var. Mesela Josef...
Fenerbahçe'ye ne verdi! Orta alanda pas trafiğini sağlayacak ve ofansif anlamda yardımcı olacak bir tek oyuncu bile yok. Dün galip gelmesine rağmen Fenerbahçe umut vermedi. Ligi öyle veya böyle tamamlamaya çalışıyor.
Robin Van Persie'nin golü de kendisi ve takımı için şanstı.

MAÇIN EN iYiSi LENS
Karabük'ü en çok zorlayan Fenerli oyuncuydu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ JOSEF
Brezilyalı hücuma hiç destek veremedi.