Ogün Temizkanoğlu

OGÜN TEMİZKANOĞLU

Tarihi 17 Ocak 2011

Trabzon'u yenmek zor

İkinci yarıya başlarken kendi saha ve seyircisi önünde en ciddi maçına çıkan Trabzonspor, yediği şok golden sonra baskısını iyice artırıp çok geçmeden Umut Bulut ile eşitliği yakaladı.
Oyun düzenini ve anlayışını artık oturtan Şenol hoca, Trabzonspor'un devre arasını çok iyi değerlendirdiğini ve artık daha da zor yenileceğini herkese gösterdi.
Umut'un golünden sonra direnci kırılan Manisaspor'u sahasına hapseden Trabzonspor, Jaja ile rahatlatan golü buldu. Jaja geç gelmesine rağmen istek arzu ve takıma olan katkısı Trabzonspor için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi.
Trabzonspor maestrosu Selçuk ile sezon sonunu beklemeden bir an önce sözleşme yapmalı. Bugünkü Türkiye Ligi'nde maalesef ki böyle bir orta saha oyuncusu bulmanız mümkün değil. Elinizde böyle bir yetenek varsa kaçırmamalısınız.
Türkiye'nin en iyi takımı olarak oyun düzenini ve anlayışını sahaya yansıtan Trabzonspor'da bu akşam parlayan bir yıldız olarak oynadığı futbol ve hareketliliğiyle Engin'i kutlamak isterim.
Trabzonspor lige çoktan hazır olduğunu hem kupada hem de şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyeceğini ve artık Avni Aker'den puan ya da puanlar vermeyeceğini gösterdi.
Yeni transferler takıma girmek için olağanüstü performans göstermek zorunda. Açıkçası ikizleri çok merak ediyorum. Lig başlarken, saha içersinde tüm önlemlerini alan Şenol hocayı örnek alıp umarım saha dışındaki olaylara da yönetim projeler üretir.