Lütfi Albayrak

LÜTFİ ALBAYRAK

Tarihi 1 Ekim 2020

Uzak mesafe ilişkinin faydaları

UZAK mesafeli ilişkiler yorucu olsa da bazı avantajları vardır. Sağlam bir ilişki temeli için, uzaktan her şeyi tamamlayarak, ciddi bir yola girebilirsiniz.

RAHAT OLMAK: Sürekli telefon, mesaj gibi iletişim araçlarını kullanarak irtibatta olduğunuz için uzun bir süreden sonra bir araya geldiğinizde birbirinize karşı rahat olursunuz. Sanki aynı evde yaşıyormuşsunuz gibi dilediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.

VAKIT: Aynı şehirde olduğunuz zaman düzenli bir buluşma planınız olmak zorunda.
Bazı çiftler haftada bir bazıları ise 2 haftada bir buluşmak ister. Yoğun bir temponun içinde sevgilinize vakit ayırmanız gerekebilir.
Uzun mesafeli ilişkide her şeyi telefonla konuşarak halledebilirsiniz. Her iki tarafın müsait olduğu bir zamanda buluşulabilir.

GÜVEN SORUNU: İlişkinin en önemli sorunlarından biri güvendir.
Karşı tarafa güvenmediğiniz zaman ilişki topallamaya başlar. Uzun mesafeli ilişkilerde ise bu güveni tam olarak sağladığınız zaman ciddi bir boyuta geçirebilirsiniz. Karşı tarafı tanıyıp, kapasitesini ölçebilirsiniz.

TANIMAK: Bir önceki maddede belirttiğim gibi birbirinizi tanımak için uzun bir vaktiniz var. Karşı tarafla sürekli iletişim halinde olduğunuz zaman onun karakterini öğrenebilirsiniz.
kizlarsoruyor.com

LÜZUMSUZ BİLGİLER
1911 yılında Mona Lisa'nın Louvre'dan çalınmasının ardından, resmin boş yerini görmek için gelenlerin sayısı, resmi görmeye gelenlerin sayısını geçmiştir.

TESPİTLİ YORUM
Bir Türk klima sistemi olarak; salon camı ile mutfak camını açıp cereyan arasında oturmak.

NE KADAR OLDU?
Banu Alkan: "Güzel ve zeki olmaktan sıkıldım, Kültür Bakanı olmak istiyorum" diyeli 1 YIL OLDU

ALKIŞLIYORUM
Bir alkış da yazı yazan fare resmindeki fareyi kahverengiye boyamasını istediği halde kırmızıya boyayan öğrencisine; "Sen hiç kırmızı fare gördün mü?" diye soran öğretmenine; "Sen hiç yazı yazan fare gördün mü?" diye cevap veren çok bilmiş öğrenciye gelsin.

TAVSİYE EDİYORUM
2-4 Ekim 2020 tarihleri arasında yedinci edisyonu gerçekleşecek olan Açık Stüdyo Günleri'nde resim, heykel, seramik, fotoğraf, enstalasyon, performans ve video gibi disiplinler üzerine çalışmalar gerçekleştiren görsel sanatçılar, sanatçı kolektifleri ve bağımsız sanat alanları Kadıköy, Taksim, Cihangir, Galata, Karaköy, Tophane, Kurtuluş, Beşiktaş, Kasımpaşa, Şişli, Burgazada ve Büyükada bölgelerinde bulunan ev, atölye ve sanat alanları yer alıyor.