Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 14 Mayıs 2012

Beni taciz ediyor

Ablacığım hep namusumla yaşadım. İşten atılınca beş parasız kaldım ve uzun süredir de işsizim. Ama artık ayakta duramıyordum! Kiramı ödeyemediğim için, ev sahibim beni taciz ediyor. Bana biraz süre tanıdı. Artık onu oyalayamıyorum. Şeytana uymamak için kendimi zor tutuyorum. (Adı saklı)

Böyle bir yanlış yaparsan, ablan olarak ben de seni affetmem! Şimdiye kadar namusunla yaşamışsın. Bundan sonra da bu böyle olacak! Güçlü ol lütfen. Aciz falan değilsin. Varsa, ailenin yanında bir süre barın. Nerede olursa olsun, namusunla çalış! Hayat inişli çıkışlı bir yol, sen de düzleğe çıkacaksın.

ZAMAN ZAMAN UĞRUYOR

Eşimden ayrılalı beş yıl oldu. Şu an onun hayatında bir kadın var. Onunla evlenmek üzere olduğu halde, zaman zaman birlikte oluyoruz. Benim başka olduğumu söylüyor. Kızımızı da bahane ediyor.
İstemiyorum ama bana para vermemekle tehdit ediyor. Sırf kızım için ona kapımı açıyorum. Yaptığım yanlış çünkü benim de hayatımda biri var. Rumuz: Korkuyorum

Eski eşinle sadece para desteği için birlikte oluyorsan yanlış yapıyorsun. Kızın için kapın her zaman açık olmalı ama tersi durumunda, ikiniz de yanlışsınız. Sen böyle yaptıkça, zaten değişmesini istediğin bu kısırdöngü değişmez ki. Bundan sonra parasını önemseme. En azından böyle görün. Sonuçta çocuk gibi ortak bir bağınız var ve onun ihtiyaçları onun da sorumluluğunda.