Jale UZ

JALE UZ

Tarihi 16 Nisan 2012

Sorunu çözemedik

Yeni evli bir gencim. Evlendiğimiz gece eşimin üstüne biraz fazla gittim. Ve onu istemeden kırdım. Ama hala bu sorunu çözemiyoruz. Hiçbir şekilde yanına yanaşamıyorum. Bu ürkekliği yüzünden tartışıp duruyoruz. Son zamanlarda ayrı yatıyoruz. Böyle evlilik olur mu? (Musti)

Sevgili kardeşim, sıkma canını! Böyle sorunları yaşayan tek çift siz değilsiniz ki! Biraz sabret bakalım. Her şeyden önce onun gönlünü kazanmaya bak. Zaten sıkıntısı var biliyorsun, tartışmaktan ziyade bu problemi sakin bir şekilde konuşarak halletmeye çalışın!

NE ARIYOR NE SORUYOR

Merhabalar Jale Abla. Ben 4 ay önce biriyle tanıştım. Kısa sürede nişanlandık.
Fakat nişanlım bir hafta sonra amcasının yanına iş için Adana'ya gitti. Oraya gittikten sonra ne arayıp ne sordu. Ben arayınca gayet iyi konuşuyor. Niye aramıyorsun diyorum, çok işim var diyor.
Bazen de telefonu yüzüme kapatıyor. Nişanlım bir aralar amca kızına aşıktı. Acaba aklını o mu karıştırdı? İki ay oldu hâlâ ortalarda yok. Rumuz: Bahtsız Gelin

Telaşlanman normal. Çünkü 2 aydır ne arıyor ne soruyor diyorsun. Mutlaka ters giden bir şeyler vardır. Senden korktuğu için belki bunu açıklayamıyor olabilir. Sen gayet soğukkanlı bir şekilde neler olup bittiğini sor. Nişanlısı olarak bunu öğrenmen hakkın. Bir yuva kuracaksanız, böyle olmaz ki!